Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
tiktak napisał(a):August, trochę luźniej. Tak się składa że bywałem w zeszłym sezonie na a-klasie w Preczowie i Sarnowie. I prędzej pojadę popatrzeć na nich niż na nowotwór. Powiem tak: Zagłębie nawet w III lidze to jest obciach,ale trzeba to jakoś przełknąć. Do tej pory nie wypowiadałem się w tym wątku, ale to co wypisują ci goście przypomina mi żale żony, która się puściła do męża o to, że wyzywa ją od kurwy, argumentując, że przecież tyle lat byli razem. Skład zarządu utwierdził mnie w przekonaniu że intuicja mnie nie zawiodła.
Jedker84444 napisał(a):ty tiktak nie badź taki mądrala , bo pewnie jak z Zagłebie biegało w ekstra klasie to zasuwałeś na mecze a teraz jak mają kryzys to się dupą do nich odwracasz ku..wa jak ja nie lubie takich 1 sezonowców i co z tego ze Zagłebie ma teraz długi a które wielkie kluby ich nie mają wiesz mi że na realia polskie to i tak jest igła w stogu siana jeśli chodzi o siano jakie lecą , pan Baczyński udowadniał już nie raz ze umie sobie poradzić z takim sytuacjami jakie są w klubie z Sosnowca , a mam pytanie do zarządu w skład którego wchodzi niedawno nasz człowiek z młyna Gabryś_ co będzie jak wasze zagłebie 1906 nie osiągnie sukcesu i będziecie musieli swoją działność znieść będziecie zamierzali wracać na Ludowy dziękuje za wysłuchanie i życze sukcesów temu Zagłebiu z Ludowego !!! do boju panowie teraz 3 pkt z kaliszem:)
tiktak napisał(a):Do Augusta - Twój wpis przypomina mi tych co dawali czas Ojrzyńskiemu, Adamczykowi, Ogieli.
Gabryś_ napisał(a):zaglebie76 napisał(a):Wiem że temat jest o zespole z B-klasy ,ale nie ma się co śmiać z ich strojów bo tamten klub się dopiero organizuje.Jak już będą mieli stroje to będzie polew z ich biletów
Mamy chyba większe zmartwienia niż to ,w czym grali byli kibice Zagłębia Sosnowiec
Byłym kibicem Zagłębia to możesz być Ty.
Piotr Chałuda - prezes, jak ktoś siedział na krytej to nie zna chłopaka, wyjazdowicz, reprezentant silniejszej ręki Zagłębia
Arkadiusz Szymanek - viceprezes, powielić moge to co przy Piotrku
Mariusz Gierczak - viceprezes, aktywny kibic, w latach 80-90
Gabriel Krawczyński
Dariusz Kisiel - właściciel herbu
Jędrzej Wierzchowski - przedstawiciel ultrasów
Tomasz Szponder
Grzegorz Grad - jeśli komuś musze tłumaczyć, to średnio z jego wiedzą na temat kibicowskiego Zagłębia
Piotrek PajÄ…k - skarbnik
Piotrek Iminionek - aktywny kibic lat 90
Skład ukazuje przekrój aktywnych grup na Zagłębiu. Pytania o to kto czym się zajmuje, pozostawię bez komentarza, bo w mojej ocenie są mało poważne. Możecie użyć to jako argument przeciwko Zagłębiu.
tiktak napisał(a):August, trochę luźniej. Tak się składa że bywałem w zeszłym sezonie na a-klasie w Preczowie i Sarnowie. I prędzej pojadę popatrzeć na nich niż na nowotwór. Powiem tak: Zagłębie nawet w III lidze to jest obciach,ale trzeba to jakoś przełknąć. Do tej pory nie wypowiadałem się w tym wątku, ale to co wypisują ci goście przypomina mi żale żony, która się puściła do męża o to, że wyzywa ją od kurwy, argumentując, że przecież tyle lat byli razem. Skład zarządu utwierdził mnie w przekonaniu że intuicja mnie nie zawiodła.
August napisał(a):Jak dotąd jedyną tubą czy może rzecznikiem 1906 jest Gabryś. Naprawdę fajny chłopak, przekonany o słusznosci swego działania. Ale jeśliby projekt 1906 w dłuższej perspektywie by nie wypalił moze być spalony. A ja uważam, że takich ludzi Zagłębiu trzeba. Dlatego wcale nie zazdroszczę bo to nie takie proste. Dlatego chamstwem z mojej strony byłoby jemu i jemu podobnym ubliżanie
August napisał(a):Reasumując, mamy do czynienia z bandą szmaciarzy, po których żaden normalny kibic Zagłębia nie będzie płakał.
Sonda napisał(a):August napisał(a):Jak dotąd jedyną tubą czy może rzecznikiem 1906 jest Gabryś. Naprawdę fajny chłopak, przekonany o słusznosci swego działania. Ale jeśliby projekt 1906 w dłuższej perspektywie by nie wypalił moze być spalony. A ja uważam, że takich ludzi Zagłębiu trzeba. Dlatego wcale nie zazdroszczę bo to nie takie proste. Dlatego chamstwem z mojej strony byłoby jemu i jemu podobnym ubliżanie
Widze że kolega zmienił zdanie, bo jeszcze na początku wątku nie było to dla kolegi chamstwem
August napisał(a):Reasumując, mamy do czynienia z bandą szmaciarzy, po których żaden normalny kibic Zagłębia nie będzie płakał.
zaglebie76 napisał(a):Chociaż zdania nie zmieniłem i nadal uważam pomysł z drugim Zagłębiem za zbyt radykalny i dzielący nasza kibicowską brać ,to niepotrzebna jest nam eskalacja negatywnych emocji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników