Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Qcu20 napisał(a):Jeżeli chodzi o mnie to wcale się nie dziwię, że Kozielski z Książkiem nie chcą zapłacić po te 500 000 na konto klubu nie mając nad nim kontroli. Niby oboje mają pakiet większościowy ale bądź co bądź byłyby to pieniądze wyrzucone w błoto, bo dla takiego miasta jak Sosnowiec 2 mln budżet klubu to bardzo mało. Nie wiem czemu się dziwicie. Gdybyście tyle mieli to zapłacilibyście? Chyba nie, bo dobrze byście wiedzieli, że te pieniądze się nigdy nie zwrócą.
PawełK napisał(a):To po co w ogóle nabywali akcje spółki?
PawełK napisał(a):Qcu20 napisał(a):Jeżeli chodzi o mnie to wcale się nie dziwię, że Kozielski z Książkiem nie chcą zapłacić po te 500 000 na konto klubu nie mając nad nim kontroli. Niby oboje mają pakiet większościowy ale bądź co bądź byłyby to pieniądze wyrzucone w błoto, bo dla takiego miasta jak Sosnowiec 2 mln budżet klubu to bardzo mało. Nie wiem czemu się dziwicie. Gdybyście tyle mieli to zapłacilibyście? Chyba nie, bo dobrze byście wiedzieli, że te pieniądze się nigdy nie zwrócą.
To po co w ogóle nabywali akcje spółki?
PawełK napisał(a):To po co w ogóle nabywali akcje spółki?
Sonda napisał(a):PawełK napisał(a):To po co w ogóle nabywali akcje spółki?
Kozielski zrobił to tylko dla rozgłosu, lubi jak jest o nim głośno w mediach. Takim właścicielem i sponsorem jak on może być każdy z Nas. Nie trudno go przebić, wystarczy ufundować cztery torty.
Sonda napisał(a):Kozielski zrobił to tylko dla rozgłosu, lubi jak jest o nim głośno w mediach. Takim właścicielem i sponsorem jak on może być każdy z Nas. Nie trudno go przebić, wystarczy ufundować cztery torty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników