Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adamek182 napisał(a): i trzeba powiedzieć że troszke w tym czasie dobrych rzeczy w klubie(nie mówie tu o samej grze) się stało
cronos napisał(a):A nie sadzisz że te ogórki z Jodłownik to pomysł Kozielskiego
PawełK napisał(a):SO_1906 napisał(a):Tu widać jaką jest ikoną... Tylko kasa... Jeśli wprowadzają w klubie plan oszczędnościowy to nie ma zmiłuj się dla Lachowskich czy Bednarów. Gdyby chcieli grać w Zagłębiu, to by grali i tyle.
Ja Marcina rozumiem i życzę mu powodzenia w dalszej karierze. Mam nadzieję, że nie pójdzie do jakiejś GieKSy lub do innego śląskiego klubu. Trzeba pamiętać, że już ostatnio piłkarze mięli ścinane kontrakty, a teraz zapowiada się na tym szczeblu rewolucja. Czy Ty pracując za kwotę X dałbyś sobie uciąć 20% (średnia obniżka kontraktu według prezesa) a potem kolejną kwotę, mając perspektywę pracy w konkurencji za więcej i kasę na czas? No weź sobie zrób rachunek sumienia! Poza tym tu nie chodzi tylko o obniżkę pensji ale również o brak jakiejś konkretnej wizji - czytaj dokładnie.
August napisał(a):To znaczy niby coBo pozbycie się kilku boiskowych fujar z powodu braku kasy z Dziółką na czele to żaden pozytyw
Adamek182 napisał(a):August napisał(a):To znaczy niby coBo pozbycie się kilku boiskowych fujar z powodu braku kasy z Dziółką na czele to żaden pozytyw
Na moje oko Adamczyk to prosty gośc który chce zrobić wszystko dobrze ale nie do końca wie co robic i jak(może poza walką o swoja pensje,bo jak czytaliśmy jest"ciut"wyższa od pensji ostatniego prezesa po podwyzce).
LucasUSA napisał(a):Mnie rowniez niepokoi "ilosc" a nie "jakosc" w jaka poszly transfery. O ile poczatkowe transfery wydawaly sie przemyslane (napastnicy), to ostatnia czworka jakos nie powala na kolana. Mam nadzieje, ze pan Kozielski na probuje wyzywic swoich zawodnikow w szczodrej kuchni Zaglebia, ostatnio zasilonej miejskimi funduszami. Czy ci mlodzi gracze cos soba reprezentuja, czy beda tylko pobierac w Zaglebiu pensyjke? Wyglada mi to na marnotrastwo naszych i tak skromnych zasobow. Zeby nie sprawdzil sie scenariusz, ze po pol roku kasa od miasta bedzie przezarta, awansu nie bedzie, a towarzystwo rozjedzie sie po swiecie.
LucasUSA napisał(a):Prorok jaki, czy co? Post z 25 lutego tego roku....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników