Cygan napisał(a):Źródło mam wiarygodne - ale nie sprzedam go i już...
A kto pisze, żebyś sprzedawał źródło? Sprzedaj nazwiska grajków i zobaczymy co oni na to. Bo takim pisaniem rzucasz gównem we wszystkich, nie tylko w domniemanych handlarzy.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Cygan napisał(a):Źródło mam wiarygodne - ale nie sprzedam go i już...
django napisał(a):Cygan napisał(a):Źródło mam wiarygodne - ale nie sprzedam go i już...
A kto pisze, żebyś sprzedawał źródło? Sprzedaj nazwiska grajków i zobaczymy co oni na to. Bo takim pisaniem rzucasz gównem we wszystkich, nie tylko w domniemanych handlarzy.
Cygan napisał(a):mario1 napisał(a):Cygan to jest KRYMINAL na to sa paragrafy jesli mozesz to udowodnic zrob to najlepiej przez prokurature jesli nie zamilknij
Możecie wierzyć lub nie - mało mnie to obchodzi...
Ale pamiętajcie - moje info co do takich spraw zawsze się sprawdzało....
Źródło mam wiarygodne - ale nie sprzedam go i już...
Nigdy nie robiłem z takiego info afery - ale Wam to napisałem tylko i wyłącznie do wiadomości.
usuwam swoje posty by nie raziły oczu co poniektórych...
Szkoda naiwnych, co myślą, że wszystko jest ok... Jak nie wykryto afery Fryzjera, też pewnie się łudziliście, że chodzicie na "czyste" zawody....
SO_1906 napisał(a):Cygan napisał(a):mario1 napisał(a):Cygan to jest KRYMINAL na to sa paragrafy jesli mozesz to udowodnic zrob to najlepiej przez prokurature jesli nie zamilknij
Możecie wierzyć lub nie - mało mnie to obchodzi...
Ale pamiętajcie - moje info co do takich spraw zawsze się sprawdzało....
Źródło mam wiarygodne - ale nie sprzedam go i już...
Nigdy nie robiłem z takiego info afery - ale Wam to napisałem tylko i wyłącznie do wiadomości.
usuwam swoje posty by nie raziły oczu co poniektórych...
Szkoda naiwnych, co myślą, że wszystko jest ok... Jak nie wykryto afery Fryzjera, też pewnie się łudziliście, że chodzicie na "czyste" zawody....
Chciałeś zaszpanować, że coś tam wiesz, ale niestety takim gadaniem tylko jeszcze bardziej szkodzisz. Teraz to albo w jedną, albo w drugą.
Cygan napisał(a):SO_1906 napisał(a):Cygan napisał(a):Cygan to jest KRYMINAL na to sa paragrafy jesli mozesz to udowodnic zrob to najlepiej przez prokurature jesli nie zamilknij
Nie chciałem zaszpanować... Za stary na to jestem i nie muszę szpanować... Ci co mnie znaja, wiedza że mówię prawdę w takich kwestiach, a chciałem Wam naświetlić pewien sposób działania i stary mechanizm... Ale jak chcecie dalej żyć w nieświadomości -to prosze bardzo:) Widocznie tak lubicie co niektórzy i to jest Wam na rękę!
Nie będę wiec zmieniał Waszych przyzwyczajeń - głaskajcie po pupciach dalej piłkarzyków i trenera - powodzenia!
"STARAŁEM SIĘ PREZESIE - to tylko SPORT" - powiedział kiedyś Grundol w Piłkarskim Pokerze....
A każdy myślał - to tylko film, ale jaki ciekawy:)
A potem nadeszła afera fryzjera....
Dalej dopiszcie sobie sami...
August napisał(a):Wokół Pierściomka bardzo śmierdziało dlatego też wpisy Cygana mnie jakoś nie ią. Jeśli Piotruś był taki czysty, zawsze ma możliwość obrony. Dlateog też zaczekajmy z jednoznacznymi werdyktami. Tym bardziej, że nie możemy się wyrać z 3 ligi. A Piotruś zawsze może sie odnieść do stawianych mu zarzutów. Przypominam, że Hytry - póki co - nie raczył odnieść się do stawianych w wuwiadzie z Adamczykiem kwestii.
Cygan napisał(a):Nie chciałem zaszpanować... Za stary na to jestem i nie muszę szpanować... Ci co mnie znaja, wiedza że mówię prawdę w takich kwestiach, a chciałem Wam naświetlić pewien sposób działania i stary mechanizm... Ale jak chcecie dalej żyć w nieświadomości -to prosze bardzo:) Widocznie tak lubicie co niektórzy i to jest Wam na rękę!
Nie będę wiec zmieniał Waszych przyzwyczajeń - głaskajcie po pupciach dalej piłkarzyków i trenera - powodzenia!
"STARAŁEM SIĘ PREZESIE - to tylko SPORT" - powiedział kiedyś Grundol w Piłkarskim Pokerze....
A każdy myślał - to tylko film, ale jaki ciekawy:)
A potem nadeszła afera fryzjera....
Dalej dopiszcie sobie sami...
Blajpios napisał(a):a czemu akurat jego się czepić?
August napisał(a):Vladimir Bednár:
(...)
- To prawda, latem kończy mi się kontrakt z Zagłębiem. Nie ukrywam, że chciałbym grać wyżej, bo z tym zamiarem przyszedłem do Zagłębia, żeby pomóc w awansie. Zobaczymy, jak to się wszystko potoczy. Na razie zostało jeszcze pięć kolejek, trzeba dograć sezon i dopiero wtedy myśleć o następnym.
I wszystko jasne. Jak Vlado odejdzie, będzie to jego mądra decyzja. U nas ostatnie 2 lata sportowo stracił. Powodzenia w szukaniu czegoś lepszego.
adamos_6 napisał(a):z tym, że uważam że musimy nadal grac na maksa, mówi się że niektóre drużyny obecnej I ligi mogą mieć problemy z licencją na przyszły sezon, a wtedy do gry zapraszane są kolejne zespoły z II ligi; tak więc nieoczekiwanie nawet 3-4 miejsce może dawać awans...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack