Neutralność.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez kudlaty 2003-11-10, 3:49 pm

[quote="Szczurek"]Kudłaty, idąc twoim torem myślenia to na Ludowym powinnienem się szalem Zagłębia chwalić przed sukami, bo inaczej mogą pomyśleć, że jestem przyjezdny, a na wyjazdach kupować szaliki miejscowych i nimi wywijać, trochę to naciągane[/quote]

HA!!!!!!!!!!!!!HA!!!!!!!!!!!!!!! A poza tym...................................... najlepiej nie mieć żadnych układów z psami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i po co kupować szale miejscowych jak i tak się z nimi siedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrówka dla ekipy z autokaru i po odpowiedzi spadam bo...................
każdy widzi.....................
pozdrówka (mimo wszystko dla TG)
kudlaty

Postprzez amstat 2003-11-10, 3:51 pm

Bankier - na Radzionkowie pomoz brygadzie RR odpalac sztuczne ognie i zrob sobie z nimi piknik zgode , bedziesz pasowal do nich
amstat
Fanatyk

Postprzez kudlaty 2003-11-10, 3:54 pm

Amstat maż super rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak żyjesz po so0bocie - Prezes
Ps. W MoPS lekika imprezka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
już się o Ciebie martwiłem :lol:
kudlaty

Postprzez kudlaty 2003-11-10, 4:01 pm

[quote="amstat"]Bankier - na Radzionkowie pomoz brygadzie RR odpalac sztuczne ognie i zrob sobie z nimi piknik zgode , bedziesz pasowal do nich[/quote]
Amstat żyjesz daj cynk
kudlaty

Postprzez kudlaty 2003-11-10, 4:05 pm

[quote="kudlaty"]Amstat maż super rację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak żyjesz po so0bocie - Prezes
Ps. W MoPS lekika imprezka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
już się o Ciebie martwiłem :lol:[/quote]
W........S jesteś jeszcze bo zaraz spadam?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kudlaty

Postprzez DaMi 2003-11-10, 4:13 pm

Damy opis wyjazdu i podamy liczbe 65 w klatce i 4 incognito (bo chyba was było 4 w tym aucie ?? jeżeli się myle to sorki ) :lol: :lol: :lol: :lol: albo może lepiej 4 neutralnych kibiców s Sosnowca ?? :D
DaMi

Postprzez Szczurek 2003-11-10, 4:14 pm

Dla niektórych priorytetem są ustawki, a niektórzy chcą po prostu zobaczyć na żywo mecz swojej drużyny
Szczurek

Postprzez kudlaty 2003-11-10, 4:20 pm

AMSTAT pogadamy w środę po za pięć m. spadam
kudlaty

Postprzez kudlaty 2003-11-10, 4:22 pm

[quote="Szczurek"]Dla niektórych priorytetem są ustawki, a niektórzy chcą po prostu zobaczyć na żywo mecz swojej drużyny[/quote]
Szczurek chwała "ustawkowiczom"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! choć też nim nie jestem............................
kudlaty

Postprzez Wasyl 2003-11-10, 9:56 pm

Tu Express Service Dla Modemowców.

Podajemy streszczenie serialu "Wyjazd do Głogowa":

GRUPA DRAGQUEENS I ICH BANKIER JECHALI SKODĄ 105.
Wasyl

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-11-10, 10:25 pm

Wasyl napisał(a):Tu Express Service Dla Modemowców.

:D :D :D :D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2003-11-10, 10:30 pm

DOBRE. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

...

Postprzez Krawiec nz 2003-11-10, 10:33 pm

Wasyl napisał(a):Tu Express Service Dla Modemowców.

... powiedział Wasyl z oddziału crazy darkqueens 8)
Krawiec nz

...

Postprzez Krawiec nz 2003-11-10, 10:44 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):Krawiec co za logika. Najpierw zakładasz temat teraz chcesz go zamknąć następnym razem zastanów się zanim cokolwiek napiszesz. Mówie jeszcze raz jak nie byłeś to po co się wypowiadasz w temacie. Następnym razem jak na Ludowym strzelą nasi bramkę a sędzia zapomni podnieść choroągiewki proponuje żebyś głośno zamanifestował swoje niezadowolenie z sędziego - przecież to też człowiek i może się pomylić.

To nie jest premiership żeby sędziwoie się nie mylili a przecież każdy wie że sędziują gam,onie którzy się na tym nie znają.

Założyłem temat nie do polemiki i nie po to zebyś mi proponawał jakies debilne pomysły ale żebys wiedział o co chodzi w neutralnosci pewnej części kibiców.
Krawiec nz

Postprzez snajper 2003-11-10, 10:50 pm

Panowie nie mozna tak.W zeszlym sezonie pisalem krytycznie o tym co robil Piast.Wszyscy bili mi za to brawo.Teraz gdy kupuje(na to wyglada) Zaglebie jest cacy.Zyczylem Wam wygranej z Chrobrym, ale nie w ten sposob.Monti,piszesz ze Ci wszystko jedno jak!?Byle bys nie zaplakal kolego,jak w rewanzach Kietrz oplaci sedziow przeciw Waszej druzynie.k***a z tym nalezy walczyc ,a takich sedziow zawieszac dozywotnio, moze przyszlosc bedzie taka jaka bysmy chcieli widziec.Wyobrazcie sobie jedziemy za swoja druzyna pol Polski i cala gra naszej druzyny, caly wysilek kibicow idzie do rynsztoka, tylko dlatego, ze jakis cwel w czarnym mundurku zapragnie sobie dorobic.Nie dotyczy to tylko ostatniego meczu, ale generalnie chodzi o cala lige.Inaczej to wszystko jest bez sensu, a i kibicow nigdy nie przybedzie.Bo kto bedzie chcial zaplacic za bilet i byc zfrajerowanym,oszukanym i okradzionym z wiary w umiejetnosci swojej druzyny.
Rozbawila mnie pomeczowa wypowiedz Tochela.Poszedl po rozum do glowy i zamiast placic 1000 dla PZPN teraz placi sedziemu?Czy o to mu chodzilo?
Zycze awansu ale w takiej formie to raczej maly sukces.
snajper

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna