Relacja tego meczu na stronie http://www2.gazeta.pl/sport/955663,48824,1714045.html
Pozdro
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
>>>CZARNY napisał(a):W opolu dzieje sie duzo
Policja próbuje nakłonić kibiców Śląska do powrotu do ich sektora
Uspokajać ich próbują piłkarze Odry
Także kibice Odry próbują wyłamać ogrodzenie
Wybucha kolejna bijatyka, armatka wodna rusza do ataku, wypłukując kibiców na zewnątrz.
Kolejne oddziały policji zmierzają w stronę sektora wrocławian
Kibice uciekają poza stadion, na boisku auto policyjne z armatką wodną
50. min Kibice Śląska wdzierają się na boisko, mecz przerwany, policja interweniuje znaczną siłą
CharoN^ napisał(a):>>>CZARNY napisał(a):W opolu dzieje sie duzo
Wybucha kolejna bijatyka, armatka wodna rusza do ataku, wypłukując kibiców na zewnątrz.
50. min Kibice Śląska wdzierają się na boisko, mecz przerwany, policja interweniuje znaczną siłą
Hehehehehehe :lol: . Właśnie też to miałem wkleić aby wszyscy zobaczyli jak kibice Śląska reagują na zbliżającą się porażke. :twisted: . Ale tam musi być jazda !! :lol:. Myślę że ta przerwa nie wpłynie źle na piłkarzy z Opola i dalej będą kontrolowac gre.
Łasiu napisał(a):CharoN^ napisał(a):>>>CZARNY napisał(a):W opolu dzieje sie duzo
Hehehehehehe :lol: . Właśnie też to miałem wkleić aby wszyscy zobaczyli jak kibice Śląska reagują na zbliżającą się porażke. :twisted: . Ale tam musi być jazda !! :lol:. Myślę że ta przerwa nie wpłynie źle na piłkarzy z Opola i dalej będą kontrolowac gre.
według moich informacji to było spowodowane prowokacją Odry znaczy się jej kibiców a nie zbliżającej się porażki :P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników