Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
uzielone napisał(a):Piotr Mandrysz byłby dobrym kandydatem, z Pogonią awansował na zaplecze ekstraklasy i do finału PP a z Zagłębiem związany jest grą w latach 90-tych. 2 liga oraz atmosfera Ludowego nie jest więc mu obca i na pewno ma większe ambicje niż Chojnacki. Nie wiadomo tylko jakie ma wymagania finansowe?
YOOSHKY napisał(a):uzielone napisał(a):Piotr Mandrysz byłby dobrym kandydatem, z Pogonią awansował na zaplecze ekstraklasy i do finału PP a z Zagłębiem związany jest grą w latach 90-tych. 2 liga oraz atmosfera Ludowego nie jest więc mu obca i na pewno ma większe ambicje niż Chojnacki. Nie wiadomo tylko jakie ma wymagania finansowe?
Jego kandydatura była rozpatrywana w sezonie 2008/2009 ale wybrał Pogoń i z nią awansował.
August napisał(a):Czytałem gdzieś ostatnio, że w grudniu kończy sie kontrakt Piotrowi Ruszkulowi z Olimpii. Ciekawe czy nasz nowy Dajrektor Sprtowy byłby w stanie namówić tego zawodnika na grę u nas.
django napisał(a):August napisał(a):Czytałem gdzieś ostatnio, że w grudniu kończy sie kontrakt Piotrowi Ruszkulowi z Olimpii. Ciekawe czy nasz nowy Dajrektor Sprtowy byłby w stanie namówić tego zawodnika na grę u nas.
Nie widzę za bardzo argumentów, którymi mógłby go przekonać do Zagłębia.
django napisał(a):August napisał(a):Czytałem gdzieś ostatnio, że w grudniu kończy sie kontrakt Piotrowi Ruszkulowi z Olimpii. Ciekawe czy nasz nowy Dajrektor Sprtowy byłby w stanie namówić tego zawodnika na grę u nas.
jondek napisał(a):django napisał(a):August napisał(a):Czytałem gdzieś ostatnio, że w grudniu kończy sie kontrakt Piotrowi Ruszkulowi z Olimpii. Ciekawe czy nasz nowy Dajrektor Sprtowy byłby w stanie namówić tego zawodnika na grę u nas.
A ja owszemKozielski Dariusz się nazywa
django napisał(a):Widzę, że już niektórzy kreują Kozielskiego na następnego zbawiciela.
August napisał(a):A ja uważam, że właśnie ostatnie lata powinny nas nauczyć tego, że żaden szejk tu nie przyjdzie i nie ściągnie nam żadnego "Runeja".
django napisał(a):August napisał(a):A ja uważam, że właśnie ostatnie lata powinny nas nauczyć tego, że żaden szejk tu nie przyjdzie i nie ściągnie nam żadnego "Runeja".
Zgadzam się, ale rozumiem też potrzebę szybkiego sukcesu u co niektórych.
August napisał(a): Pod względem transferowym jakichś spektakularnych transferów nie widzę bo i nie kupiliśmy aktualnego reprezentanta kraju ani nie sprzedaliśmu nikogo za grube miliony do Chelsea.