Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zag23 napisał(a):Murilo Rufino Barbosa "Lilo" został nowym piłkarzem Bałtyku Gdynia. Pomocnik został wypożyczony z Zagłębia Sosnowiec do końca sezonu.
źródło: 90minut.pl
August napisał(a):No,tez nie bardzo dla mnie zrozumiały ruch. No, może tyle że chciano zrobic miejsce na prawej dla Skrzypka.
bonus11 napisał(a):To zescie teraz dowalili.Jeszcze Lachowskiego,Marka i Bednara wypozyczyc
django napisał(a):Dobrze, że wypożyczyli Lilo. Za dużo kasy szło na utrzymanie tego piłkarza w porównaniu do tego co pokazywał na boisku. Ważniejsze jest zakontraktowanie napastnika, niż utrzymywanie następnego prawego pomocnika. Trudno powiedzieć na co stać Stolpę wracającego z emigracji. Oby wreszcie treneiro z prezesem trafili z transferem, bo na razie jest nędza.
SO_1906 napisał(a):django napisał(a):Dobrze, że wypożyczyli Lilo. Za dużo kasy szło na utrzymanie tego piłkarza w porównaniu do tego co pokazywał na boisku. Ważniejsze jest zakontraktowanie napastnika, niż utrzymywanie następnego prawego pomocnika. Trudno powiedzieć na co stać Stolpę wracającego z emigracji. Oby wreszcie treneiro z prezesem trafili z transferem, bo na razie jest nędza.
Tylko dlaczego zaczęli go wystawiać w pierwszej "11"
Sosnowieczanka napisał(a):Ja juz nie rozumie wszyscy jechali równo na Lilo .Na prezentacji wygwizdali go , aż głupio się co nie którym zrobiło , tak samo jak i na boisku... A teraz kiedy został wypożyczony rozważacie , dlaczego??
Czy to taka menatalnośc Polaków?"pies ogrodnika" sobie nie weźmie i innym też nie da."
Oby Lilo w nowym klubie sie zaaklimatyzował , bo u nas jakos nie mógł i niech sie rozwija oraz porywa kibiców na innych stadionach i zdobywa u nich zaufanie i szacunek....
Powodzenia i mam nadzieje , że za jakis czas z lepsza formą i lepszymi nastrojami w Sosnowcu na Ludowym...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników