Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WŁAŚNIE.BO NA RAZIE JEST TYLKO WIZJONERSTWO I "SZKLANE DOMY".NAJWAŻNIEJSZE PYTANIE :"KTO DA KASĘ ?".BO NIGDZIE NIE WIDAĆ ODPOWIEDZI...Z PARTYJNYM POZDROWIENIEM.zgredos napisał(a):Krawiec masz fajne pomysły ale dalej nie wiem skąd weżmiesz kasę. Na UM nie ma co liczyć zobacz jakie jest w mieście bezrobocie, wytłumacz bezrobotnym że najpierw wybudujemy stadion. Piszesz o UEFA i UE zgoda ale kto miałby do tych instytucji wystąpić-kibice?
Ja też chciałbym oglądać Zagłębie w I lidze na pięknym stadionie ale byćmy realistami.
zgredos napisał(a):Krawiec masz fajne pomysły ale dalej nie wiem skąd weżmiesz kasę. Na UM nie ma co liczyć zobacz jakie jest w mieście bezrobocie, wytłumacz bezrobotnym że najpierw wybudujemy stadion. Piszesz o UEFA i UE zgoda ale kto miałby do tych instytucji wystąpić-kibice?
Ja też chciałbym oglądać Zagłębie w I lidze na pięknym stadionie ale byćmy realistami.
GDZIE JA PISAŁEM O 20-30 TYS ???Krawiec napisał(a):zgredos napisał(a):Krawiec masz fajne pomysły ale dalej nie wiem skąd weżmiesz kasę. Na UM nie ma co liczyć zobacz jakie jest w mieście bezrobocie, wytłumacz bezrobotnym że najpierw wybudujemy stadion. Piszesz o UEFA i UE zgoda ale kto miałby do tych instytucji wystąpić-kibice?
Zgredos, chyba masz zle mniemanie na temat kibiców. Osobiście znam kilku ekonomistów, informatyków, prawników , Niektórzy po renomowanych uczelniach. Już mnie mdli podsuwanie przykładów ale popatrz na legię czy lecha - jak tam kibice przejęli inicjatywę . To co sie tam dzieje nie zrobiło sie przecież samo.
Wojtek, szklane domy to twoje pisanie o 20 -30 tysięcznej frekwencji, a nie próba organizacji stowarzyszenia . Gdzie ma te twoje 20-30 tys siedziec, na drzewach :lol: . Może mi odpowiesz gdzie widzisz tych ludzi ?
Sosnowiecka część AG napisał(a):Po pierwsze trzeba też spytać właściela klubu czy jest wogóle zainteresowany rozbudową stadionu - bo bez jego zgody żaden stadion nie powstanie a jeżeli już miasto sobie go wybuduje to to klub który będzie na nim grał nie będzie Zagłębiem bo prawa do nazwy firmy ma właściciel.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników