Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kiboll napisał(a):ALe Zagłebie da rade awansujemy MY I ZETKA
joz.joz01 napisał(a):my i zetka mamy za mocną nazwe i kibiców żeby grać w 2 lidze!
kiboll napisał(a):Patrios slusznie zwrociles uwage na to co ja.Zawisza ma wyjebane na wielkich grajkow a bierze najlepszych z 2 ligi lub nizszych.Np Okinczyc 13 bramek Kanik 23 chwalony przez Kryszałowicza np Galdino.Młody z Legii nie wiem jak sie nazywał co walczył o 1wszy sklad Legii.Teraz Slifierczyk z potencjalem mlody nie wiem jak ten kolejny sie nazywa na K jakis ale ma prawie 2 metry wzrostu na stopera moze byc dobrze hehe.No i teraz moze Magdzinski wroci im albo nie wiadomo Manelski jeszcze plus młodzi utalentowani ktorzy wrocili ograli sie z wypozyczenia lub ci co doszli i walczyli o Finały mistrzostw Polski.Po co ja to pisze po to ze mi zawsze sie taka polityka transferowa podobała i to bardzo to samo Kluczbork robił Pogon i rozjezdzali wszystkich.To jest zajebiste wyjscie i prosze zobaczyc wszyscy młodzi ambitni nie jakies stare padaczki.ALe Zagłebie da rade awansujemy MY I ZETKA.
yahaya 1906 napisał(a):jackie57 napisał(a):W aktualnym składzie Zagłębie nie ma szans na awans do pierwszej ligi.
ehem,bo ty na oko potrafisz stwierdzić czy mamy szanse na awans,gratuluje umiejętności ;)
emdżej napisał(a):patrios takiego mądralę z siebie nie robisz, a nie wiesz, że wyniki sparingów często diametralnie się różnią od tych w sezonie? Rozumiem w takim razie, że Nieciecza po wygraniu z Sandecją, Koroną i Górnkiem będzie bić się o ekstraklasę?
emdżej napisał(a):No tak. Kto nie zgadza się z wielkim, wszechwiedzącym patriosem jest nudny i "wsiowy".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników