Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sir napisał(a):Kibice wierzą że będziemy pierwszoligowcem
Sir napisał(a):Kibice wierzą że będziemy pierwszoligowcem![]()
A ja mysle ze jak juz zagramy w 1 lidze to wróci Stolpa....i może Pitry? Choć co do niego to mam mieszane uczucia...
patrios91 napisał(a):Sir napisał(a):Kibice wierzą że będziemy pierwszoligowcem![]()
A ja mysle ze jak juz zagramy w 1 lidze to wróci Stolpa....i może Pitry? Choć co do niego to mam mieszane uczucia...
A po co nam Stolpa i Pitry![]()
Pitrego lata dawno minely,a Stolpa wyzej sra niz d*pe ma,juz wole Hustave.
Kamilosx napisał(a):Widać, że nie chodziłeś na Ludowy dawniej jak wolisz Hustavę.![]()
![]()
Desantis napisał(a):I znów wraca wątek z nie wyjaśnionymi rozliczeniami za Wisłę i Cracovię....Co w końcu z kasą za zerwanie umowy za wynajem stadionu?
django napisał(a):Jeszcze chyba Hosiciowi, ale nie jestem pewien.
August napisał(a):Ilu grajkom wygasają kontrakty z kńcem czerwcaZdaje się Pach, Bensz, Kłoda, Kłus, Myśliwy. Kto jeszcze
patrios91 napisał(a):August napisał(a):Ilu grajkom wygasają kontrakty z kńcem czerwcaZdaje się Pach, Bensz, Kłoda, Kłus, Myśliwy. Kto jeszcze
Przedluzylbym go tylko z Klusem,ktory i tak odejdzie i moze Kloda i Benszem dajac im szanse na rok.
Panowie,niezly dorobek jak na pomocnika i chlopak jest mlody,a mianowicie mowa o Adamie Fraczaku z Kotwicy Kolobrzeg.
26 wystepow i 18 bramek w III lidze mimo,ze Kotwica gra ponizej oczekiwan.
Fraczak,Lenartowski-mlodzi i zdolni z perspektywami na przyszlosc. Dodac 2ch,3ch napastnikow z prawdziwego zdarzenia i mozna uderzac za rok do I ligi jesli oczywiscie klub stanie na nogi finansowo i organizacyjnie.
August napisał(a):A ja już podejrzewałem, że bąkniesz cos o Trzeciaku, który swego czasu miał grać właśnie w Sosnowcu a nie Bytomiu. A na poważnie, konieczne jak najszybsze uregulowanie spraw własnościowo-organizacyjnych w klubie a dopiero potem rozmowy o transferach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników