Tutaj cala zmiana...walkower jak nic.

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):Klaps w pupcie i po klopocie...tak jak mowilem.
http://www.youtube.com/watch?v=BPpLNJY_PGk
s1946 napisał(a):patrios91 napisał(a):Klaps w pupcie i po klopocie...tak jak mowilem.
Widac obiektywizm jest wtedy kiedy pasuje do wlasnego interesu. Nie wiem czy znasz sprawe, czy nie, ale pokazujesz tylko wycinek sprawy. Polkowice chcialy dokonac 3 zmiany i 4 mlodziezowca rownoczesnie (co jest okey) tylko debilek sedzia cos tam sie zakrecil, wycofal zawodnika nazwijmy "3" ze zmiany, czyli rozbil te zmiany. Wszedl mlodziezowiec, a potem ten nie slusznie odeslany zawodnik. Przez co wytworzyla sie niby niedozwolona sytuacja. A tak naprawde od strony Polkowic wszystko bylo okey. Potem sedzia odkrecal to w protokolach, zeby bylo tak jak chcialy od razu Polkowice, a nie tak tak jak wyszlo przez jego glupote. Brak walkoweru jak najbardziej sluszny, a dla sedziego lisc w pape powinien byc.
s1946 napisał(a):Polkowice chcialy dokonac 3 zmiany i 4 mlodziezowca rownoczesnie (co jest okey) tylko debilek sedzia cos tam sie zakrecil, wycofal zawodnika nazwijmy "3" ze zmiany, czyli rozbil te zmiany. Wszedl mlodziezowiec, a potem ten nie slusznie odeslany zawodnik. Przez co wytworzyla sie niby niedozwolona sytuacja. A tak naprawde od strony Polkowic wszystko bylo okey.
s1946 napisał(a):patrios91 napisał(a):Klaps w pupcie i po klopocie...tak jak mowilem.
Widac obiektywizm jest wtedy kiedy pasuje do wlasnego interesu. Nie wiem czy znasz sprawe, czy nie, ale pokazujesz tylko wycinek sprawy. Polkowice chcialy dokonac 3 zmiany i 4 mlodziezowca rownoczesnie (co jest okey) tylko debilek sedzia cos tam sie zakrecil, wycofal zawodnika nazwijmy "3" ze zmiany, czyli rozbil te zmiany. Wszedl mlodziezowiec, a potem ten nie slusznie odeslany zawodnik. Przez co wytworzyla sie niby niedozwolona sytuacja. A tak naprawde od strony Polkowic wszystko bylo okey. Potem sedzia odkrecal to w protokolach, zeby bylo tak jak chcialy od razu Polkowice, a nie tak tak jak wyszlo przez jego glupote. Brak walkoweru jak najbardziej sluszny, a dla sedziego lisc w pape powinien byc.
patrios91 napisał(a):s1946 napisał(a):patrios91 napisał(a):Klaps w pupcie i po klopocie...tak jak mowilem.
...a swistak siedzi i zawija je w te sreberka. Lisc w pape powinien byc...temu ,ktory nie uznal bramek Zaglebiu w Polkowicach i wypatrzyl wynik meczu. Za duzo tego szczescia maja Polkowice i Zaglebie to nie jedyny klub,ktory przegral z nimi poprzez sedziowTrenerzy tez przestali milczec i narzekac,a zaprzyjazniony PZPN ma wszystko w d..
torquemada napisał(a):Gdybysmy nie zremisowali kilku meczy we frajerski sposob i nie przegrali to kolo d**py by nam to latalo czy bylo tam ok czy nie. W srode bedzie okazja do udowodnienia ze to nam awans sie nalezy
Zgadza się. Ale wciąż mamy dużą szansę pokazać, kto rządzi w lidze. I już nie ma co w tej chwili do tego wracać.
ps patrios nie czytaj wiecej "fuktow" Peszko sie nie dogadal z koniczynkami wiec nie wiem skad takie info
August napisał(a):torquemada napisał(a):Gdybysmy nie zremisowali kilku meczy we frajerski sposob i nie przegrali to kolo d**py by nam to latalo czy bylo tam ok czy nie. W srode bedzie okazja do udowodnienia ze to nam awans sie nalezy
Zgadza się. Ale wciąż mamy dużą szansę pokazać, kto rządzi w lidze. I już nie ma co w tej chwili do tego wracać.
ps patrios nie czytaj wiecej "fuktow" Peszko sie nie dogadal z koniczynkami wiec nie wiem skad takie info
To ja zapodałem, nie PAtrios. Pisał o tym portal goool.pl
torquemada napisał(a):a to sorki, moj blad
August napisał(a):torquemada napisał(a):a to sorki, moj blad
Żaden błąd. Zapodałem aby pokazać uczciwie ze w tej branży nie tylko Prezes Zagłębia może popełnić swego rodzaju bład a również i Lecha. Mam na myśli oczywiście kwotę odstepnego za Peszkę. Niemniej jednak po raz kolejny stwierdzam, że klub na Prusie zrobił całkiem niezły interes.
torquemada napisał(a):August napisał(a):torquemada napisał(a):a to sorki, moj blad
Żaden błąd. Zapodałem aby pokazać uczciwie ze w tej branży nie tylko Prezes Zagłębia może popełnić swego rodzaju bład a również i Lecha. Mam na myśli oczywiście kwotę odstepnego za Peszkę. Niemniej jednak po raz kolejny stwierdzam, że klub na Prusie zrobił całkiem niezły interes.
a jest wiadomo ile wynosila kwota klauzuli?
torquemada napisał(a):ale to byly przypuszczenia a nie pewne w 100% info
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników