I jak tu człowieka masz szlaq nie trafić??
Jeszcze co bramka z karnego?
Czy to siÄ™ nie wydaje podejrzane>>?!

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):cala napisał(a):I Ruch wygral 1-0 90minuta Kompala
Tak ma grać faworyt. Do końca i skutecznie.
YOOSHKY napisał(a):http://www.wkszawisza.pl/relacje-live.html
EDIT:
1:0 - 7' "To zasługa dwójki nowych graczy. Kosmalski dośrodkował z rzutu wolnego, a Rybski tylko dostawił nogę!"
2:0 - 27' Indywidualna akcja Kosmalskiego, który nie dał się dogonić obrońcom i strzałem w długi róg pokonał Hołubieca. Wspaniałe zawody Kosmalskiego.
3:0 - 31' Rybski wywalczył rzut wolny niespełna 25 metrów od bramki Unii. Strzał Stefańczyka po głowie jednego z obrońców trafia w spojenie. Do piłki dopadł Sobczak, którego strzał głową wybronił Hołubiec, ale kolejna dobitka Rybskiego była nie do obrony.
django napisał(a):O, to jednak warto mieć napastników.
patrios91 napisał(a):Zawisza wygra i aktualnie zajmujemy 3cie miejsce ze strata 2ch punktow do Zawiszy
django napisał(a):YOOSHKY napisał(a):...
O, to jednak warto mieć napastników.
YOOSHKY napisał(a):Nie wiem czy to przypadek ze cytujesz mój post, czy jakiś zarzut w moim kierunku. Jeśli jakiś zarzut to nietrafiony bo ja od października/listopada pisałem o tym że sytuacji w każdym meczu mamy tyle że na dwa by wystarczyły, jednak z powodu braku napastników nie ma efektów bramkowych.
Meksyk napisał(a):Na pocieszenie wystarczy terminarz Zawiszy i Cidrów; w przeciągu 8 dni (od 21 kwietnia do 1 maja) rozegrają 3 spotkania, a my tylko 2, przy czym to ostatnie Zawisza zagra z nami na Ludowym, a przedostatnie Cidry w Polkowicach. Poza tym za 2 tygodnie Zawisza gra u siebie z Radzionkowem, więc ktoś tam musi stracic punkty.
ola napisał(a): Zastanawiam się, czy brak kibiców na trybunach wpłynie w jakiś sposób na grę naszych...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182