Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MrCricket napisał(a):Ach ten Pierścionek, nie rozumiem go, jaki on jest wrażliwy.
MrCricket napisał(a):Ach ten Pierścionek, nie rozumiem go, jaki on jest wrażliwy. Dwóch podchmielonych buraków, którzy byli na sparingu bo akurat za darmochę dało się wejśc, drze ryja o "jakiś wczasach w Hiszpanii i solariach",a on o nich w wywiadach opowiada jakby to cokolwiek znaczyło
YOOSHKY napisał(a):Karnego nie było. Faul 2 m przed polem karnym a ręka nabita.
SO_1906 napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Karnego nie było. Faul 2 m przed polem karnym a ręka nabita.
Nabita ręka(na dodatek w polu karnym)To mi przypomina zasady gry, z czasów podstawówki
YOOSHKY napisał(a):Karnego nie było. Faul 2 m przed polem karnym a ręka nabita.
kasa napisał(a):Przecież to są zwykłe ŚMIECI a śmieci wyrzuca się do kosza i na wysypisko
YOOSHKY napisał(a):a ręka nabita.
YOOSHKY napisał(a):SO_1906 napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Karnego nie było. Faul 2 m przed polem karnym a ręka nabita.
Nabita ręka(na dodatek w polu karnym)To mi przypomina zasady gry, z czasów podstawówki
Temat wałkowany wielokrotnie przy okazji nieodgwizdanych karnych naszym przeciwnikom.
Wiślak nie wykonał nawet milimetrowego ruchu ręką, zwyczajnie został w nią trafiony z odległości 2-3m. Rękę miał blisko ciała. Sędziowie rzadko kiedy w takiej sytuacji sięgają po gwizdek. Wg mnie słusznie.
SO_1906 napisał(a):Przecież ręce miał rozłożone a nie przy ciele, a zawodnik o takim ograniu powinien raczej wiedzieć, że za takie zagranie w "11" jest od razu karny...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników