Duzo bledow indywidualnych - tylko ja odniosłem wrazenie ze pilkarze Wisły sa o wiele skoczniejsi od naszych

Co do grupy stojacej przy wejsci po prawej stronie na sektory i KRYTUKUJACYCH trenera i obrazanie go o to ze " jak chciał isc na solarium to powinnien im dac znac a nie leciec do Hiszpanii" to powiem tylko tyle ze nie jeste wilekim fanem trenera Pierscionka ( poczekamy az sezon sie skonczy wtedy przyjdzie moment oceniania pracy trenera) to powiem tylko ze jest to nie fair wobec sztabu i pilkarzy .
Polecieli tam trenerowac w dobrych warunkach, polecieli tam zintegrowac sie, przygotowac do rundy i do walki o awans !!
Tez mnie denerwuje jak Tomek Szatan przegrywa walke o pilke a chwile pozniej potrafi ograc 2 pilkarzy podstawowej 11-stki Wisły itd ... ale ten zespol zasluguje na okazanie im zaufania przynajmniej na kilka pierwszych meczy rundy - pozniej , jezeli faktycznie zespol zle bedzie gral i nie awansuej to "sam rzuce kamieniem" !
Pogoda jaka dzisiaj była kazdy wie, zarowno dla Zaglebia i Wisly bardzo trudne spotkanie, pilka byla bardzo ciezka!