Pozostaje zatem pytanie, kto w miejsce Kozy?
Prezes pewnie analizuje te stosy ofert o których wspominał
Oby starczyło czasu do rozpoczęcia rundy wiosennej.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
YOOSHKY napisał(a):YOOSHKY napisał(a):To wszystko rozważamy hipotetycznie bo jak na razie nie wiemy czy Zagłębie nadal jest zainteresowane usługami Kowala.
No to wiemy już że NIE JEST!
MrCricket napisał(a):Przestańcie już z tymi darmowymi wczasami. Jego pobyt kosztował tyle co kilka piłek. A niby k***a gdzie mieliśmy go sprawdzać Na turnieju im. Mazura !
August napisał(a):Pomyślałem sobie, że może by zaprosić na testy Grybosia na testy po raz trzeci
August napisał(a):Ja z kolei żartowałem. Sprawa pozyskania dobrego napastnika przez klub a konkretnie orzez Prezesa ma charakter bardziej kabaretowy aniżeli działania na miarę profesjonalnie działającego klubu.
August napisał(a):MrCricket napisał(a):Przestańcie już z tymi darmowymi wczasami. Jego pobyt kosztował tyle co kilka piłek. A niby k***a gdzie mieliśmy go sprawdzać Na turnieju im. Mazura !
Kowal był sprawdzany w sparingach przed wylotem do Hiszpanii. Sprawa jego przyśpiewek też wyszła jeszcze przed wyjazdem. I wtredy należało zdecydować. Oprócz darmowych wczasów jest jeszcze sprawa czasu, jaki nam pozostał do rozpoczęcia rozgrywek. Kadra miała być zamknięta do czasu rozpoczęcia przygotowań. Ktokolwiek dojdzie nie będzie miał zbytnio czasu na przygotowania i zgranie się z drużyną.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników