Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez patrios91 2010-01-20, 6:23 pm

August napisał(a):Zważywszy na to, że ostatnie informacje dotyczące Pietrzaka mówiły o tym, że do końca sezonu nie mam mowy o jego odejściu, jego udział w spraingu Cracovii jest pewną niespodzianką. Czyżby nasi włodarze zmienili zdanie ?

Myslisz ze majac propozycje z Lecha Poznan i Lechii Gdans,Pietrzak przeszedlby do Cracovii ? Zagral dla przyjemnosci,a nie dla testowania...ale wy sobie dopowiadacie informacji. Zaraz wszyscy beda plakac ze Pietrzi przechodzi do Cracovii :)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez peterrabit3 2010-01-20, 6:35 pm

patrios91 napisał(a):
August napisał(a):Zważywszy na to, że ostatnie informacje dotyczące Pietrzaka mówiły o tym, że do końca sezonu nie mam mowy o jego odejściu, jego udział w spraingu Cracovii jest pewną niespodzianką. Czyżby nasi włodarze zmienili zdanie ?

Myslisz ze majac propozycje z Lecha Poznan i Lechii Gdans,Pietrzak przeszedlby do Cracovii ? Zagral dla przyjemnosci,a nie dla testowania...ale wy sobie dopowiadacie informacji. Zaraz wszyscy beda plakac ze Pietrzi przechodzi do Cracovii :)

Patrios w jakim Ty swiecie zyjesz .....
Zaglebie rozpoczelo przygotowania, Pietrzak ma jeszcze na glowie reprezentacje Polski a Ty mowisz ze zagral dla przyjemnosci???
Oczywiscie ze nie jest to faktem ze musi odejsc ale ten sparing nie jest rowniez przypadkiem...ani przyjemnoscia
peterrabit3

Postprzez patrios91 2010-01-20, 7:24 pm

peterrabit3 napisał(a):Patrios w jakim Ty swiecie zyjesz .....
Zaglebie rozpoczelo przygotowania, Pietrzak ma jeszcze na glowie reprezentacje Polski a Ty mowisz ze zagral dla przyjemnosci???
Oczywiscie ze nie jest to faktem ze musi odejsc ale ten sparing nie jest rowniez przypadkiem...ani przyjemnoscia

Pietrzi ma ci to sam napisac,ze do ukonczenia szkoly badz do wiosny nigdzie sie nie wybiera czy bedziesz wymyslal chore teorie. Co ma do rzeczy reprezentacja ? Jeden sparing z pewnoscia negatywnie nie wplynie na przygotowanie do rundy,a wrecz przeciwnie. Wazne mecze reprezentacyjne ma dopiero w 18 maja. Odmowic Lechowi,a przejsc do Cracovii ...musialby byc niespelna rozumu,a zareczam ci ze nie jest ;-) Mial okazje zagrac w sparingu zespolu z Ekstraklasy,to zagral...kto by nie zagral gdyby nie mial spara we wlasnej druzynie ?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez YOOSHKY 2010-01-20, 8:21 pm

mario1 napisał(a):malo sie pisze o Flajterskim jakby gosc byl nieobecny cichosza a moim zdaniem to wlasnie bedzie strzal w dyszke i mam nadzieje ze sie przebije do podstawowego skladu i w pierwszej lidze

"Flejterskim" jak już. Co mają pisać? Dołączył do drużyny, trenuje więc już nie ma co pisać. O Lilo też już nikt nie pisze. Niech sobie trenują w spokoju.
Tu masz ostatnie wieści w sprawie Flejterskiego (sprzed tygodnia) -> http://zaglebie.eu/radoslaw-flejterski- ... 2_225.html
Ostatnio edytowano 2010-01-20, 10:31 pm przez YOOSHKY, łącznie edytowano 1 raz
YOOSHKY

Postprzez Koterwa 2010-01-20, 8:31 pm

Jestem bardzo ciekaw, jak wygląda kibicowanie w Sosnowcu. Na pewno na takie mecze jak z Zawiszą Bydgoszcz czy GKS-em Tychy przyjdzie wiele osób, a atmosfera będzie wspaniała. Kiedyś jeździłem ze Śląskiem Wrocław na mecze. Teraz na to nie ma czasu, ale gdzieś tam nadal kibicuję tej drużynie. Oczywiście teraz przede wszystkim, liczy się dla mnie Zagłębie. Wielu znajomych pyta „kiedy jadę na Śląsk”. Wtedy przypominam im, że to Zagłębie Dąbrowskie – dodaje Flejterski.
No i chłopak pokazał że ma pojęcie o nas jako Zagłębiakach a nie jako ślązakach to jest dla mnie bardzo ważne
Koterwa

Postprzez emdżej 2010-01-20, 11:54 pm

Jeśli chodzi o temat występu Pietrzaka w sparingu Cracovii, to ciekawi mnie wypowiedź na ten temat Oresta Lenczyka:
Rafał przyjechał na prośbę ludzi z Zagłębia. Zdecydowałem się wstawić chłopaka do składu i pokazał się. Można powiedzieć, że coś tam umie, ale to jeszcze taki wiek, że trzeba czekać. Tak uważam na dzień dzisiejszy

Tymczasem na naszej oficjalnej stronie:
Działacze krakowskiego zespołu poprosili Zagłębie o możliwość przetestowania wychowanka naszego klubu, Rafała Pietrzaka. Cracovia zgodę otrzymała

Czyli mamy dwie sprzeczne informacje.
emdżej

Postprzez dziejus 2010-01-21, 12:01 am

To nie pierwsza sprzeczna informacja.Wczesniej był Rocki.Ktos jest kłamczuszkiem a ktos inny mija sie z prawdą.
dziejus

Postprzez django 2010-01-21, 12:56 am

emdżej napisał(a):Jeśli chodzi o temat występu Pietrzaka w sparingu Cracovii, to ciekawi mnie wypowiedź na ten temat Oresta Lenczyka:
Rafał przyjechał na prośbę ludzi z Zagłębia. Zdecydowałem się wstawić chłopaka do składu i pokazał się. Można powiedzieć, że coś tam umie, ale to jeszcze taki wiek, że trzeba czekać. Tak uważam na dzień dzisiejszy

Tymczasem na naszej oficjalnej stronie:
Działacze krakowskiego zespołu poprosili Zagłębie o możliwość przetestowania wychowanka naszego klubu, Rafała Pietrzaka. Cracovia zgodę otrzymała

Czyli mamy dwie sprzeczne informacje.

Nie pierwszy to raz i podejrzewam nie ostatni. Natomiast wypowiedź Lenczyka to kubeł zimnej wody na głowy tych, którym się wydaje, że o Pietrzaka biją się w ekstraklasie.
django

Postprzez maniek-75-75 2010-01-21, 1:38 am

Lenczyka trzeba szanować. a mnie się zdaje że te propozycje Lecha czy Lechii to też taka melodia przyszłości.....
maniek-75-75

Postprzez camilstone 2010-01-21, 8:09 am

http://www.sportslaski.pl/Prezes-Ruchu- ... ,info.html

W sprawie Ensara - też zeznania nie są spójne. Rocki, Pietrzak, Arifović - karuzela transferowa się kręci :lol:
camilstone

Postprzez Adam1906 2010-01-21, 8:47 am

"...Po pierwszej połowie „Pasy” przegrywały z Polonią 0:2. Trener Lenczyk desygnował na tę odsłonę głównie młodych piłkarzy. - To byli, jeżeli nie dublerzy, to dublerzy dublerów. Było tak jak było: bronili się, kopali, szans nie mieli..."

http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6338&x=0

To część wypowiedzi Oresta Lenczyka po tym sparingu. W pierwszej połowie grał właśnie Rafał Pietrzak...
Adam1906

Postprzez August 2010-01-21, 9:13 am

Niby drobnostka ale niesmak pozostaje. Osobiście wątpię aby Lenczyk mijał się z prawdą odnośnie Pietrzaka. I tym bardziej nie rozumiem co by się stało gdyby napisano, że Pietrzak pojechał na naszą prośbę.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez django 2010-01-21, 2:45 pm

Dla mnie najciekawsze jest to, czemu prosimy Cracovię o przetestowanie naszego zawodnika. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. No chyba, że szukamy pieniędzy na dopięcie wiosennego budżetu...
django

Postprzez YOOSHKY 2010-01-21, 3:17 pm

django napisał(a):Dla mnie najciekawsze jest to, czemu prosimy Cracovię o przetestowanie naszego zawodnika. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. No chyba, że szukamy pieniędzy na dopięcie wiosennego budżetu...

Tak, to dziwne. Szczególnie że na początku okienka transferowego była już mowa o wypożyczeniu lub odejściu Pietrzaka, ale sam zainteresowany twierdził że nie ma o tym mowy, ewentualnie dopiero za pół roku. Dlatego nie sądzę by nasz klub nalegał na testy. W sumie to mało ważne teraz.
YOOSHKY

Postprzez August 2010-01-21, 4:08 pm

django napisał(a):Dla mnie najciekawsze jest to, czemu prosimy Cracovię o przetestowanie naszego zawodnika. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. No chyba, że szukamy pieniędzy na dopięcie wiosennego budżetu...

Może własnie dlatego, żeby wiedzieć "na czym stoimy". Innego wyjaśnienia nie widzę.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna