Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez frg 2010-01-17, 9:17 pm

za dwa tygodnie dojdzie do Polakow nius, iz pan Rocki szuka klubu w drugiej lidze na Cyprze :-) bo w Polsce nikt go nie bedzie chcial, moze Jeziorak Iława, albo Stal Stalowa Wola, ktora i tak spadnie z Unibet I ligi (chociaz szkoda mi ich, bo lubie ten zespol)
frg

Postprzez dziejus 2010-01-17, 9:20 pm

O ile mnie pamiec nie myli to Ensar A. olał nas na rzecz Górnika?? Dalej wydaje mi sie ze priorytetem powinien byc Gryboś!!! Zeby go tylko puscili ze Stali na testy!!
dziejus

Postprzez uzielone 2010-01-17, 9:21 pm

Mam nadzieję, że Irek Gryboś przyjedzie na testy i uda się go pozyskać! Chłopak był mocno zdeterminowany by u nas zagrać i widać, że mu zależało. Dobrze, że znów pojawiła się szansa na jego pozyskanie. Rocki to jedna wielka niewiadoma i dobrze, że sam zrezygnował, już jedna gwiazda - Socha u nas grała i świeciła bardzo blado ;-)
uzielone

Postprzez gregor 2010-01-17, 9:30 pm

Nie widziałem , lecz wybrałbym Grybośa , a' le to wybór tego co pałaci - przemyślanego wyboru dla dobra Zagłębia.
gregor

Postprzez Wiara_ZS 2010-01-17, 9:33 pm

Z nieoficjalnych informacji wynika, że z Zagłębiem może jeszcze trenować Bośniak Ensar Arifović (ostatnio Górnik Zabrze).

Arifovic to wielka nie wiadoma,jakoś mnie Ensar nie przekonuje,a poza tym olał nas,bo wybrał Górnik,a jak wszyscy wiemy w Zabrzu nie pokazał się z dobrej strony,więc Bośniak moim zdaniem do odstrzału :czerwona:
Wiara_ZS

Postprzez August 2010-01-17, 9:37 pm

Ja osobiście wolałbym aby o przydatności testowanych grajków wpierw wypowiedział się Pierścionek
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Sonda 2010-01-17, 9:48 pm

A ja czekam cały czas aż Prezes ujawni nazwiska tych perełek pierwszoligowych, które to niby same dzwoniły do klubu przed świętami i prosiły o angaż.
Sonda

Postprzez dziejus 2010-01-17, 9:58 pm

Ja uwazam ze testy sa potrzebne niezaleznie od zasług.Po pierwsze ten tydzien obserwacji daje obraz zawodnika na boisku i co bardzo istotne poza nim.Treneiro wielokrotnie powtarzal ze dla niego najwazniejsza jest druzyna jako calosc.A taka gwiazdeczka bardzo szybko moze rozwalic druzyne od srodka.Pomijajac juz to ze po jednym intensywnym treningu moze odezwac sie kontuzjowana kiedys kostka,Achilles,wiazadla,kregoslup,pachwina,łąkotka,łydka,miesien trójglowy itd,itp,itd. Wiem to bo jestem -z calym szacunkiem-tylko nieco starszy od pana Piotra.
dziejus

Postprzez Smazu 2010-01-17, 9:59 pm

O ile dobrze kojarze to Arifović testowany był ... w Radzionkowie.Tam się nie spisał i dlatego jest wolny.
Tak czy siak w składzie widzę tylko Irka ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez dziejus 2010-01-17, 11:47 pm

Sledzac wypowiedzi forumowiczow mozna bylo zauwazyc wielką sympatie dla jednego z testowanych zawodnikow i antypatie zeby nie powiedziec niechec do zawodnika ktory testowi nie chciał sie poddac.Swiadczy to o intuicji czy fachowosci piszacych na Forum??.A moze jedno i drugie??? :niezle:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-01-18, 12:10 am

Macie swojego Rockiego,co chial kase trzepac za darmo. Emerytury u nas sie nie dostaje. Arifovic oblal testy w Radzionkowie wiec watpie by tu cokolwiek zdzialal. No Irek liczymy na Ciebie. Jedyny porzadny napastnik. Zobaczycie w kolejnym sparingu strzeli 3 brameczki :-) ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez zaglebie123 2010-01-18, 12:27 am

Gryboś strzelił w dwóch sparingach ze słabiutkimi drużynami cztery bramki ,których trudno było nie strzelić ! Więcej zmarnował,a uchodzi tu gość za bożyszcze jakieś ! Skoro taki dobry to dlaczego inne kluby o niego nie zabiegają ? Co z ofertą Górnika Zabrze :lol: ? i innych pierwszoligowców ? Chyba tylko w jego wyobraźni ;-)
zaglebie123

Postprzez patrios91 2010-01-18, 12:54 am

zaglebie123 napisał(a):Gryboś strzelił w dwóch sparingach ze słabiutkimi drużynami cztery bramki ,których trudno było nie strzelić ! Więcej zmarnował,a uchodzi tu gość za bożyszcze jakieś ! Skoro taki dobry to dlaczego inne kluby o niego nie zabiegają ? Co z ofertą Górnika Zabrze :lol: ? i innych pierwszoligowców ? Chyba tylko w jego wyobraźni ;-)

Idz na grzyby....nie komentuje tego bo od razu musialbym cie pojechac.

Jutro w klubie powinien pojawic sie Lilo. Yooshky moze jakis wywiad ;-) ?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez YOOSHKY 2010-01-18, 7:32 am

patrios91 napisał(a):Jutro w klubie powinien pojawic sie Lilo. Yooshky moze jakis wywiad ;-) ?

Wywiad miał być już wczoraj ale jak stwierdził menago, Lilo był baaaardzo zmęczony że nawet na fotkę nie dało się z nim umówić.
YOOSHKY

Postprzez August 2010-01-18, 9:21 am

zaglebie123 napisał(a):Gryboś strzelił w dwóch sparingach ze słabiutkimi drużynami cztery bramki ,których trudno było nie strzelić ! Więcej zmarnował,a uchodzi tu gość za bożyszcze jakieś ! Skoro taki dobry to dlaczego inne kluby o niego nie zabiegają ? Co z ofertą Górnika Zabrze :lol: ? i innych pierwszoligowców ? Chyba tylko w jego wyobraźni ;-)

Nasi też muszą mieć jakieś wątpliwości skoro chcą jeszcze poobserwować gościa. W każdym razie widzę, że nikt nie chce popełnić takiego błędu jaki miał miejsce w przypadku Hustavy. Cżłowiek zagrał jeden czy dwa sparingi, na których wymiatał, podpisał kontrakt a dalej wiadomo co było.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna