Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pyla napisał(a):Panowie Arifowicz nie , Rocki nie wymagania macie jak byśmy grali w extraklasie a to tylko 2 ligaA jak już słysze że ktoś woli lidera strzelców okręgówki niż zawodnika który rozegrał pare setek meczów w extraklasie to mi ręce opadają.
dziejus napisał(a):Marek Saganowski jest wolny i moglby jako wolontariusz wspomoc nasze ZAGŁĘBIE!!
August napisał(a):dziejus napisał(a):Marek Saganowski jest wolny i moglby jako wolontariusz wspomoc nasze ZAGŁĘBIE!!
Brzmi lepiej
pyla napisał(a):Panowie Arifowicz nie , Rocki nie wymagania macie jak byśmy grali w extraklasie a to tylko 2 ligaA jak już słysze że ktoś woli lidera strzelców okręgówki niż zawodnika który rozegrał pare setek meczów w extraklasie to mi ręce opadają.
camilstone napisał(a):Mam pytanko - a gdzie wyczytaliście, że podpisanie kontraktu z "bombą transferową" (i nie ważne czy to będzie Rocki, Karwan, czy ktoś inny) kończy etap kompletowania składu na rundę jesienną? Bo takie mam wrażenie, że wszyscy zakładają, że to koniec wzmocnień. Moim zdaniem doświadczony zawodnik w dobrej formie sportowej to tylko same plusy - oprócz jego umiejętności, przyda się rywalizacja o miejsce w pierwszej jedenastce.
patrios91 napisał(a):Piotr Rocki wzmocni Zagłębie?
2010-01-12
Działacze klubu z Sosnowca prowadzą rozmowy z doświadczonym piłkarzem, który miałby pomóc drużynie awansować do pierwszej ligi.
Zagłębie nie zdradza nazwiska piłkarza, ale z informacji "Gazety" wynika, że chodzi o Piotra Rockiego - napastnika, który grał ostatnio w Podbeskidziu Bielsko-Biała. Zagłębie rozpoczyna w środę przygotowania do sezonu. Na pierwszych zajęciach spotkają się nowi piłkarze sosnowieckiego klubu oraz zawodnicy, którzy dopiero walczą o miejsce w kadrze drugoligowca. - Wszystko po to, by zapoznali się z system treningu, ćwiczeniami. Tak by potem nie odstawali od reszty kolegów - mówi Grzegorz Kurdziel. Asystent trenera Piotra Pierścionka wrócił właśnie z Turcji, gdzie obserwował treningi i pracę trenerów drużyn m.in. z Niemiec i Holandii, które wybrały turecką Riwierę na bazę przygotowań do rundy rewanżowej. - Mam masę notatek, nagrań, a głowę pełną pomysłów. Pewne ćwiczenia i rozwiązania taktyczne na pewno przetrenujemy w Sosnowcu - podkreśla. Zagłębie rozpocznie treningi na nowej sztucznej trawie. Zespół będzie się też przygotowywał do sezonu w Hiszpanii. Dziesięciodniowy obóz potrwa od 4 do 15 lutego.
http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... ebie_.html
To masz na mysli :P![]()
![]()
Moze to tylko jak podkresla gazeta domysly :P Gdzie masz niby info na 90 minut?
Nie no to sie kupy dupy nie trzyma. Kolejny pomocnik na atakNie no to musi byc ktos innny. Jak juz pomocnik to wole Swierczewskiego z wyrokiem,ktory rozwiazal kontrakt z Lubinem. Chodzi mi jeszcze po glowie Malinowski,ale on gra regularnie w Odrze.
August napisał(a):Todur w artykule napisał, że Rocki jest napastnikiem. Bez komentarza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników