Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez banre666 2010-01-04, 11:58 pm

Od razu jak zobaczyłem że rossoneri zapodał postem, wiedziałem, że będe miał ubaw po pachy :lol: :lol: . Gościu kurw.....a opanuj się, Koźmiński na pewno nie jest cieniasem, jest dobrym zawodnikiem który nie dostał zbyt dużo szans, ale widzę że ty masz jakieś dziwny pogląd na różne sprawy. I co ma znaczyć że "idź z kolegą K. napiwko". weź się ogarnij gościu i dorośnij. :czerwona:
banre666

Postprzez Dobromir01 2010-01-05, 12:24 am

Temat Koźmińskiego był szeroko omawiany podczas trwania rundy jesiennej wiec nie będe go powielał. Zawodnik w końcu dostał swoja szansę i pokazał ze umie wpakować piłką do siatki rywala.
Może rzeczywiście nie były to gole decydujące o zwycięstwie w "Lidze Mistrzów" ale on wchodził na końcówki spotkań i dobijał rywali. Swoją grą sprawił mi wielka radość i ciesze się ze mogłem oglądać te jego gole jak i zadowolenie które okazywał.
jeżeli zaś chodzi o wypowiedź Rossoneriego - Kolego jeśli twoje wypowiedzi maja mieć taki charakter to lepiej sobie daruj.

Konradowi życzę powodzenia w nowym klubie.
Dobromir01

Postprzez rif 2010-01-05, 9:20 am

Nie jestem kolegą rossoneriego, ale gość ma pojęcia trochę w moim odczuciu, bo faktycznie Koźmiński wdg. mnie, to dno, nie sprawdził się zupełnie, potrafi może kopnąć, ale technika tego gostka, to dramat. Obejrzałem dwa mecz z jego udziałem i wszystko stało się jasne. Jeżeli dodatkowo jeszcze nie chciało mu się 2 razy dziennie trenować, jak to było mówione, to niech spierdziala z tego klubu jak najdalej. Sory za taki ekstremizm, ale naprawdę nie przypadł mi do gustu ten gracz.
rif

Postprzez August 2010-01-05, 9:48 am

Myślę, że nie ma sensu dywagować nad Koźmińskim. Poczekajmy na ewentualne ruchy transferowe klubu.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez rossoneri 2010-01-05, 10:16 am

rif napisał(a):Nie jestem kolegą rossoneriego, ale gość ma pojęcia trochę w moim odczuciu, bo faktycznie Koźmiński wdg. mnie, to dno, nie sprawdził się zupełnie, potrafi może kopnąć, ale technika tego gostka, to dramat. Obejrzałem dwa mecz z jego udziałem i wszystko stało się jasne. Jeżeli dodatkowo jeszcze nie chciało mu się 2 razy dziennie trenować, jak to było mówione, to niech spierdziala z tego klubu jak najdalej. Sory za taki ekstremizm, ale naprawdę nie przypadł mi do gustu ten gracz.

dziekuje:) ale taka prawda nie mozemy budowac druzyny na takich zawodnikach ,myslac o grze w 1 lidze i porownywanie go do Gybrosia chociazby to glupota ,a glupia gatka dzieciaka banera jakiegos tam mnie nie rusza:) pewnie tez kolega Kozminskiego z podworka:)))
rossoneri

Postprzez Sir 2010-01-05, 11:23 am

rossoneri napisał(a):
rif napisał(a):Nie jestem kolegą rossoneriego, ale gość ma pojęcia trochę w moim odczuciu, bo faktycznie Koźmiński wdg. mnie, to dno, nie sprawdził się zupełnie, potrafi może kopnąć, ale technika tego gostka, to dramat. Obejrzałem dwa mecz z jego udziałem i wszystko stało się jasne. Jeżeli dodatkowo jeszcze nie chciało mu się 2 razy dziennie trenować, jak to było mówione, to niech spierdziala z tego klubu jak najdalej. Sory za taki ekstremizm, ale naprawdę nie przypadł mi do gustu ten gracz.

dziekuje:) ale taka prawda nie mozemy budowac druzyny na takich zawodnikach ,myslac o grze w 1 lidze i porownywanie go do Gybrosia chociazby to glupota ,a glupia gatka dzieciaka banera jakiegos tam mnie nie rusza:) pewnie tez kolega Kozminskiego z podworka:)))

Widzę, że już Kolega rossoneri dał spokój "cieniasowi" Filipowiczowi... ;-)
Sir

Postprzez camilstone 2010-01-05, 11:28 am

Dajcie już spokój Koźmińskiemu - wszyscy chyba widzą i wiedzą, że to jest gościu na obecną III ligę, a Zagłębie ma inne plany...
A wracając do tematu - tematy otwarte to Gryboś, Fundakowski i moim zdaniem Świątek z Hutnika (o ile go wcześniej Podbeskidzie nie podkradnie).
Patrząc na ubogi rynek napastników (i ich mizerne umiejętności) - może warto poszukać jakąś czarną perłę z Afryki?
camilstone

Postprzez August 2010-01-05, 11:33 am

Dorzucłbym do tego towarzystwa Piecha.
August

Postprzez banre666 2010-01-05, 11:45 am

rossoneri napisał(a):

rossoneri weź sie kur*Wa nie spinaj, bo ja cie nie nazywam dzieckiem z podwórka. :czerwona:
banre666

Postprzez swiezy52 2010-01-05, 1:44 pm

troszke luzu Panowie, to nie miejsce na Wasze przekomarzanie!!! wymiencie sie numerami obgadajcie temat wyjasnijcie sobie pewne rzeczy a nie zasmiecajcie forum bo naprawde nikomu nie chce sie czytac Waszych zali!!!
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez zaglebie76 2010-01-05, 1:54 pm

Nazywasz go ,czy nie - jakie to ma znaczenie ? Na jego temat większość ludzi z Forum ma już wyrobioną opinię :lol: ,więc wyluzuj.
Pogadajcie sobie na PW.

A co do napastnika ,to jak już wspomniał ktoś wcześniej ,może faktycznie warto by się rozejrzeć za jakimś szybkim ,mocnym napastnikiem z Afryki ?
Zauważcie ,że np.w kilku klubach drugoligowych są tacy gracze - potrafią fajnie wykorzystać swoje warunki fizyczne ,zawalczyć o piłkę ,zastawić się ,zrobić jakiś rajd po boisku.,itp.

PS:Jak zacząłem pisać posta ,nie było jeszcze wiadomości od kol.swiezy52.
zaglebie76

Postprzez August 2010-01-05, 2:10 pm

Ja tak myślę, że my sobie dywagujemy na temat ewentualnych wzmocnień a klub już od jakiegoś czasu prowadzi określone rozmowy. Zresztą popatrzcie. Prezes praktycznie zerwał rozmowy z Rzeszowem tak jakby nawinęła mu się inna, lepsza okazja.
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-01-05, 4:48 pm

Ludzie dajcie pokój - taki mocny i co potrafi sie zastawic jest na Łazienkowskiej i na tym
koniec. Na co my czekamy wg mnie zadnych wzmocnien juz nie bedzie mam na mysli napadziora
widocznie nie czytaliscie ostatniej wypowiedzi Pana Hytrego. Ja tam siedze spokojnie ciekawią
mnie inne rzeczy jak, kiedy obozy przygotowawcze i gdzie noi kiedy zaczynamy treningi w Styczniu
br. Konczac nie licze na zadnego napastnika.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez matt75 2010-01-05, 5:05 pm

Jest w Myszkowie chłopak o nazwisku Zachara 16 bramek w rundzie jesiennej robi wrażenie
matt75

Postprzez patrios91 2010-01-05, 7:01 pm

matt75 napisał(a):Jest w Myszkowie chłopak o nazwisku Zachara 16 bramek w rundzie jesiennej robi wrażenie

W Poloni Nowy Tomysl (III liga aktualny lider,+ 4 punkty bagazu) jest Dmytro Koszakow. 23 bramki na 15 wystepow. Czy to oznacza ze jest gotow na Zaglebie i I lige ? To oznacza tylko ze mozna go przetestowac.
-> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=937
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna