Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mario1 napisał(a):mnie sie wydaje ze Irek Grybos chcial wskoczyc w za duze buty i nasi maja na oku kogos z wyzszj polki na niego postawili nie wiedzac jakie czystki beda w klubach z wyzszych lig
SO_1906 napisał(a):Ja jestem za transferem Piotra Bani. Takiego zawodnika nam właśnie trzeba:doświadczonego, potrafiącego zrobić sobie miejsce, któremu rzadko zdarza się marnować 100 % sytuacje.
SO_1906 napisał(a):A w czym to przeszkadza jeżeli strzela bramki? Nie z takim wiekiem można spotkać zawodników w lepszych ligach niż polska 3....
turku napisał(a):SO_1906 napisał(a):A w czym to przeszkadza jeżeli strzela bramki? Nie z takim wiekiem można spotkać zawodników w lepszych ligach niż polska 3....
A na przykład w tym że w przyszłym roku będzie miał 38 lat a my budujemy zespół nie na jeden a na kilka sezonów i nie warto brać do drużyny kogos kto nie bedzie dłużej niz 2-3 lata. Niech się ogrywają juz ci którzy mają grac i w ekstraklasie za dwa lata
SO_1906 napisał(a):Aha chyba że tak.... Po prostu nie wiedziałem, że myślicie o ekstraklasie za 2 lata.
patrios91 napisał(a):SO_1906 napisał(a):Aha chyba że tak.... Po prostu nie wiedziałem, że myślicie o ekstraklasie za 2 lata.
Za 3 Mistrz Polski i Liga Mistrzow
django napisał(a):W przypadku Fundakowskiego trzeba by się jeszcze dogadać z Koroną, ale to jest piłkarz jakiego nam potrzeba.
zaglebie123 napisał(a):Dajcie już spokój z Grybosiem i innymi niechcianymi ! Tracimy lepszych wychowanków zatrudniając najemników za grubą kasę i nikt problemu NIE WIDZI ! Co będzie jak skończy się kasa z Krakowa?? Da miasto albo zarobi Taxi
?? Nie jestem czarnowidzem tylko realistą !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników