Wypozyczyc na 1,5 roku ,a pozniej pozyskac za darmo wraz z wygasnieciem kokraktu Grybosia. Stal nie chce wypozyczenia bo wie o co biega.Nasi dzialacze maja ludzi za idiotow i wkrotce sie na tym przejada tracac wartosciowych zawodnikow. Kaska z wynajmu bardzo unika celu na jaki miala byc przeznaczona. Wazniejsze sa wakacje na Majorce i nowy samochod. Nachapac sie nachapac,a z kibicow robic idiotow twierdzac ze za duzo chcieli. Tylko dlaczego Pierscien na to idzie

Jest dobrze,moze byc lepiej,tylko wazniejsza jest kasa wykorzystywana do celow osobistych niz dobra klubu. Moze po otwarciu oczu kibicom prezes klubu zacznie uczciwie podchodzic do sprawy.
Marcin Sobczak zostaje
Marcin Sobczak zostaje na rundÄ™ wiosennÄ… w Zawiszy Bydgoszcz.
Do końca roku powinna wyjaśnić się sprawa z Lilo. Dziś minął termin ewentualnego powrotu Sobczaka do Ruchu Chorzów. Jego klub nie zdecydował się na ściągnięcie zawodnika. - Mogę potwierdzić, że Marcin będzie wypożyczony do nas do końca czerwca czyli tak jak było to wcześniej ustalone - powiedział nam Piotr Burlikowski, wiceprezes klubu.
- Jeśli chodzi o
Lilo to jesteśmy z nim i z Ruchem porozumienia. Jednak Lilo
nie podjął jeszcze decyzji czy chce grać u nas, czy w Zagłębiu Sosnowiec. 14 stycznia wraca z Brazylii, ale
ja chcę załatwić sprawę dużo szybciej. Najlepiej zaraz po powrocie ze swojego urlopu czyli na początku tygodnia, a najpóźniej do końca roku - wyjaśnił wiceszef Zawiszy.