Nie do końca zrozumiałem słowa Grybosia (niezbyt wyraxnie słychać) co do ewentualnego odejścia z Rzeszowa,
http://www.zaglebie.eu/ireneusz-grybos- ... _6_61.html
ale jak mi się wydaje to być może większych problemów chyba być nie powinno.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Stawiam pytanie Kogo Ruch moze chciec z naszych zawodnikow
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Stawiam pytanie Kogo Ruch moze chciec z naszych zawodnikow
Pozdrawiam Tadeusz
SO_1906 napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Stawiam pytanie Kogo Ruch moze chciec z naszych zawodnikow
Pozdrawiam Tadeusz
Pietrzaka i proponują nam zawodnika na jego pozycję
August napisał(a): Po artykule na Sportowych Faktach jestem przekonany, że bydgoszczanom doniósł ktoś kto wiedział o negocjacjach na linii Sosnowiec - Chorzów. mam nadzieję, że da to Prezesowi Hytremu do myślenia. I mam nadzieję, że to ie był kapuś z naszej strony.
django napisał(a):Ja bym poszukał w Chorzowie.
django napisał(a):No i już chyba pozamiatane
django napisał(a):No i już chyba pozamiatane:
Padły też pytania o sprawy sportowe, na które odpowiadał wiceprezes Piotr Burlikowski. - Jeśli chodzi o najaktualniejsze sprawy związane z zawodnikami, to mamy ustalony indywidualny kontrakt z Lilo, któremu z końcem roku kończy się wypożyczenie - mówi wiceprezes spółki. - Teraz musimy porozumieć się z Ruchem Chorzów. Pozostało kilka kwestii do ustalenia i wierzę, że w najbliższych dniach sprawa będzie zamknięta
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /523244667
patrios91 napisał(a):django napisał(a):No i już chyba pozamiatane:
Padły też pytania o sprawy sportowe, na które odpowiadał wiceprezes Piotr Burlikowski. - Jeśli chodzi o najaktualniejsze sprawy związane z zawodnikami, to mamy ustalony indywidualny kontrakt z Lilo, któremu z końcem roku kończy się wypożyczenie - mówi wiceprezes spółki. - Teraz musimy porozumieć się z Ruchem Chorzów. Pozostało kilka kwestii do ustalenia i wierzę, że w najbliższych dniach sprawa będzie zamknięta
http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /523244667
Co wy piszecie....jakie pozamiatane![]()
To ze kontrakt z Lilo Zawisza w razie czego ma ustalony to wiadomo od dawna...Jak pisza kontrakt konczy sie z koncem roku....a nie sezonu. My juz porozumiewamy sie z Ruchem,a oni dopiero zaczna. Teraz liczy sie kto da wiecej kasy...badz ta wymiana...tylko kto to mialby byc...
Moze Mysliwy...Jak Pietrzak to on na to nie pojdzie...
Czytanie ze zrozumieniem panowie...
patrios91 napisał(a):No i przeczytalem ...nie rozumiem Twojej uwagi...
Maja "ustalony indiwidualny" kontrakt z Lilo...czyli nie chodzi o kolejne wypozyczenie. Z koncem roku konczy mu sie kontrakt..(wypozyczenia z Ruchu 31 grudzien 2009). Teraz musza porozumiec sie z Ruchem Chorzow. Myslisz ze jak nawet beda go chcieli znowu wypozyczyc choc z tego to nie wynika to beda woleli go wypozyczyc ..czy zarobic i sprzedac
Oczywiscie ze sprzedac. Powtarzam. My juz prowadzimy rozmowy z Ruchem na temat tranferu dlatego pojawila sie opcja wymiany...Najpierw ustala sie tranfer,a dopiero pozniej kontrakt z zawodnikiem. Tak jak mowie ...kto da wiecej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników