Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez bari 2009-11-15, 8:44 pm

majkL napisał(a):Krzysiek Myśliwy jest zawodnikiem który absolutnie powinien grac w ZAGŁĘBIU !! Nawet nie będąc w optymalnej formie jest zagrożeniem dla całej defensywy drużyny przeciwnej.
Koniecznie natomiast trzeba wzmocnic zespół drugim bramkarzem.
Poza tym kadra po powrotach Kłody i Białek wygląda i wyglądałaby bardzo solidnie jak na realia II a może nawet
I ligi.

Krzycha zgubiło chyba to że po zapaleniu płuc za szybko chciał trenować i grać, a po takiej chorobie nie dojdzie się w miesiąc dwa. Ambicja go zgubiła, mimo to szacunek zz poprzedni sezon i mam nadzieję, że jeszcze chłopak pokaże na co go stać :brawo:
bari

Postprzez maniek-75-75 2009-11-15, 10:22 pm

mario999 napisał(a):
maniek-75-75 napisał(a):
Sonda napisał(a):W jaki sposób zawiódł?

w taki że do tej pory nie pracował uczciwie...za tego grajka możemy mieć dużo bardziej wartościowego.....

Rozbawiles mnie pseudoznawco do lez.
Nie pracowal uczciwie????????????????
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Jak masz pisac takie glupoty to lepiej nic niepisz.........

za to ty znawco uświadomij mnie jak ostro pracował....w klapkach na trybunie....jak się runda zaczęła kończyć to za robotę się wziął.....pseudoznawco!!! dla mnie sprawa jest prosta, jak Ty się w pracy opi..lasz to co jest?
maniek-75-75

Postprzez maniek-75-75 2009-11-15, 10:22 pm

bari napisał(a):Ambicja go zgubiła, mimo to szacunek zz poprzedni sezon i mam nadzieję, że jeszcze chłopak pokaże na co go stać :brawo:

absolutnie popieram........
maniek-75-75

Postprzez django 2009-11-15, 11:00 pm

Krzysiu to musi przede wszystkim poradzić sobie sam ze sobą. Jak mu się uda to myślę, że o jego formę sportową możemy być spokojni.
django

Postprzez Dobromir01 2009-11-16, 12:42 am

sadze ze nikt nie odejdzie.dojdą kontuzjowni i paka sie wzmocni. Co do wzmocnień, to od czasu meczu ze stalówką większość kibiców widziała by w naszych barwach Salamiego.
i szkoda tu rozwodzić sie na tym kto ma odejsć bo jestem przekonany ze nikt nie powinien opuszczać naszych barw..( moim zdaniem wszyscy się sprawdzili)
Chyba ze nas nie stać na taki luksus aby była szeroka kadra bo pamiętajmy ze nie posiadamy drużyny rezerw.
Dobromir01

Postprzez rif 2009-11-16, 11:08 am

Koźmiński nie grał, bo miał konflikt z Pierścionkiem. Słyszałem, że chciał mieć mniej treningów i dodatkowo nie przykładał się do nich podobno. Potrzeba nam napastnika, wszyscy się chyba z tym zgodzą. Ktoś musi odejść z kadry żeby ktoś do niej dołączył. Z tych napastników, których posiadamy najsłabszy jest Koźmiński, nie licząc Wściubiaka i Bernasia. Fajnie, że całuje herb, ale skoro nie chce mu się trenować, to coś z tą miłością do klubu jest nie tak, powinien być gotów oddać jaja za Zagłębie a jemu nie pasuje się nawet spocić. Poza tym uważam, że jest najzwyczajniej słaby, ale to już moje prywatne zdanie. Tak jak pisze Pan Tadeusz, kilka kwestii może wyjaśnić się już w środę.
rif

Postprzez zaglebie32 2009-11-16, 11:09 am

niestety krzysio odejdzie.szkoda.ale chłopak nie daje sobie rady sam ze sobą.Ci co są blisko klubu i drużyny widzą o czym piszę.jeszcze raz szkoda.ale nie gryzie się reki która karmi taka jest prawda.zaraz pewnie podniesię się lament że jestem p.....ny itp.zobaczycie jak pryjdzie do przedłużenia kontraktu ...pewne decyzje już zapadły i wszyscy w druynie o tym doskonale wiedzą.... :zolta:
zaglebie32

Postprzez Minion 2009-11-16, 1:01 pm

Fatalnie. W zeszłym sezonie na spotkaniu z kibicami osobiście podziękowałem mu za grę dla naszego zespołu, za to że dawał nadzieje na lepsze jutro. I to lepsze jutro nadeszło...to się go wywala? Nie podoba się to mi , oj nie.
Minion

Postprzez gumiś 2009-11-16, 3:36 pm

nif skad masz takie informacje ze Kozminski nie przykladal sie do treningow? przyjdz na trening i zobacz czy sie nie przyklada a nie piszesz bzdury,przeczytales to co Pierscien wypowiadał sie w mediach i sie wielce udzielasz,
gumiś

Postprzez bari 2009-11-16, 5:35 pm

zaglebie32 napisał(a):niestety krzysio odejdzie.szkoda.ale chłopak nie daje sobie rady sam ze sobą.Ci co są blisko klubu i drużyny widzą o czym piszę.jeszcze raz szkoda.ale nie gryzie się reki która karmi taka jest prawda.zaraz pewnie podniesię się lament że jestem p.....ny itp.zobaczycie jak pryjdzie do przedłużenia kontraktu ...pewne decyzje już zapadły i wszyscy w druynie o tym doskonale wiedzą.... :zolta:

Krzychu wróć do formy i pokaż na co Cię stać! Kibice Cię lubią i zrób to dla nich nie dla Pierścionka. Wszyscy wiedzą, że on Cię nie lubi ale zrób to dla nas. Bądz twardy! Wierzę w Ciebie. Jak czytasz to forum to wez sobie to do serca i dawaj nam radość w postaci strzelanych bramek.Ratowałeś Zagłębie wiele razy i pomóż nam na wiosnę w awansie! Pozdro
bari

Postprzez rif 2009-11-16, 6:11 pm

gumiś napisał(a):nif skad masz takie informacje ze Kozminski nie przykladal sie do treningow? przyjdz na trening i zobacz czy sie nie przyklada a nie piszesz bzdury,przeczytales to co Pierscien wypowiadał sie w mediach i sie wielce udzielasz,

A skąd ty masz gumisiu pewność, że to przez okrucieństwo i wredność trenera Koźmiński nie grał przez całą rundę? Pierścionek nie powiedział nigdy o żadnym olewaniu przez niego treningów, jakbyś się stary znał, to byś wiedział. Ciągle utrzymywano, że Koźmiński jest bez formy z niewiadomych przyczyn. A co do mojego info, słyszałem to od jednego gościa mającego jakieś tam wtyki w klubie. Przede wszystkim napisałem, że słyszałem i że podobno, a nie, że jestem 100% pewien, chociaż ja osobiście wierzę w tą wersję. I wyluzuj stary, pozdro
rif

Postprzez bbartek 2009-11-16, 8:26 pm

Plany co do napastników to też decyzja trenera Pierścionka, gdzie bedzie grała Lacha.
Oczywiście według mnie, tylko jako ofensywny pomocnik.
Chciałbym aby K.Myśliwy( jeden z najlepszych techników, dobry drybling, trochę zgubiona szybkość, może przez chorobę) został w Zagłębiu razem z Filipowiczem i Koźminskim ( musi więcej grać).
bbartek

Postprzez ukryty 2009-11-16, 8:30 pm

Ile bramek strzelili dla Zagłebia? Stosunek liczby bramek do liczby rozegranych meczów- Filipowicz- 0,34 bramki na 1-en rozegrany mecz , K ożmiński - 0,32 bramki, Myśliwy- 0, 27 bramek, Lachowski- 0,26 bramek( więc nie jest wiceliderem jak pisze na stronie Zagłębia), itd.Podobnie Jaromin -0,26.
ukryty

Postprzez August 2009-11-16, 9:13 pm

Skończcie już tę akademicką dyskusje na temat Koźmińskiego i Myśliwego. Ktoś coś słyszał, ktoś coś mówił a tak naprawdę nie wiemy jak było w przypadku Kozy i jak obecnie wygląda sytuacja Krzyśka. Jeśli tenże ma dalej problem z przewlekła "chorobą" to może być tak, że pozytku z Myśliwego raczej nie będzie.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2009-11-16, 9:16 pm

August napisał(a):Skończcie już tę akademicką dyskusje na temat Koźmińskiego i Myśliwego. Ktoś coś słyszał, ktoś coś mówił a tak naprawdę nie wiemy jak było w przypadku Kozy i jak obecnie wygląda sytuacja Krzyśka. Jeśli tenże ma dalej problem z przewlekła "chorobą" to może być tak, że pozytku z Myśliwego raczej nie będzie.

Swiete slowa...Potwierdzam ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna