Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Pionier napisał(a):"a ze stadionu żegna Państwa... Maciej Wasik" - tam chyba było Michał. Był to najprawdopodobniej duet braci.
Blajpios napisał(a):Pionier napisał(a):"a ze stadionu żegna Państwa... Maciej Wasik" - tam chyba było Michał. Był to najprawdopodobniej duet braci.
no właśnie, zastanawiam się nad tym. Niestety, nie mogłem śledzić całości relacji, więc może w jej trakcie było jakieś wyjaśnienie... Niemniej na początku relacji nie zauważyłem - i na końcu właśnie te sformułowania. Jeżeli nie dwaj bracia o podobnych imionach - to wyjaśnienie jest chyba jedynie w takiej pomyłce, którą żartobliwie porównałem do sytuacji Szpakowskiego z Wembley... Może ktoś z autorów strony wie na pewno...
Zibi83 napisał(a):Niech ktoś wreszcie wytłumaczy temu idiocie prowadzącemu relacje live z meczów że zadaszenie na Ludowym jest nie w celu ochrony od deszczu a spełnienia wymogów licencyjnych.
YOOSHKY napisał(a):Karny jednak się Stalówce należał, nasz obrońca nie dotknął nawet piłki. Takie "uroki" futbolu. Byliśmy jednak dużo lepsi na boisku, choć karny pewnie zmieniłby obraz gry to i tak nie wierzę by Stal zdołała dowieźć zwycięstwo. Dawno nie widziałem tak brutalnie grającej drużyny.
August napisał(a):Zdaje się, że nie chodziło to czy Marek faulował czy też nie a to, że wcześniej był spalony.
adas napisał(a):Blajpios napisał(a):Pionier napisał(a):"a ze stadionu żegna Państwa... Maciej Wasik" - tam chyba było Michał. Był to najprawdopodobniej duet braci.
no właśnie, zastanawiam się nad tym. Niestety, nie mogłem śledzić całości relacji, więc może w jej trakcie było jakieś wyjaśnienie... Niemniej na początku relacji nie zauważyłem - i na końcu właśnie te sformułowania. Jeżeli nie dwaj bracia o podobnych imionach - to wyjaśnienie jest chyba jedynie w takiej pomyłce, którą żartobliwie porównałem do sytuacji Szpakowskiego z Wembley... Może ktoś z autorów strony wie na pewno...
Tak byli to bracia M&M`s Wasik
Użytkownicy przeglądający ten dział: PiotrK