Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez rossoneri 2009-08-04, 5:37 pm

no cos sie zaczyna dziac , choc Bednar nie nalezy do moich ulubiencow,to napewno sie przyda jest bardzo szybki i moze grac po prawej stronie ,a tam mamy tylko Ryndaka , jeszcze jak wroci Kloda to bedzie super ,jeszcze napastnik i ok
rossoneri

Postprzez Zagłębiak_1906_ 2009-08-04, 5:40 pm

greno37 napisał(a):Autor: (tl), (ps) / sportowezaglebie.pl
Vladimir Bednar jutro ma przyjechać do Sosnowca by podpisać umowę z Zagłębiem. Zatrudnienie Słowaka nie będzie jednak ostatnim ruchem kadrowym w naszym klubie tego lata.

A myślałem, że temat zamknięty. Możemy mieć niezłą pomoc. Tylko jeszcze by się przydał napastnik.
Zagłębiak_1906_

Postprzez mariusz76 2009-08-04, 6:13 pm

Coś się dzieje.....

Dyrektor sportowy Zagłębia nie ukrywa częstych wyjazdów do Krakowa, aby przyglądać się obiecującym zawodnikom. - Jak współpracować, to tylko na szeroką skalę z krakowskimi klubami. Niewykluczone, że paru piłkarzy z Krakowa niebawem dołączy do Zagłębia. Negocjacje są gorące i w najbliższym czasie powinno być już wszystko jasne – uśmiecha się tajemniczo Jerzy Lula. W tej kwestii kart odkryć nie chce także sternik klubu. - Przyglądamy się trzem graczom, co najmniej jeden z nich zasili nasze szeregi - ucina Hytry.

http://www.sportowezaglebie.pl/pilka-no ... c,1,4,1208
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez August 2009-08-04, 6:17 pm

To dobrze coś się w tym temacie dzieje. Z Bednara się cieszył i nie martwi mnie fakt, że jest kontuzjowany. Przypominam, że poprzednim razem też przyszedł do nas po jakiejś paskudnej kontuzji, olany przez Widzew i dał sobie radę.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez mayday77 2009-08-04, 6:20 pm

August napisał(a):To dobrze coś się w tym temacie dzieje. Z Bednara się cieszył i nie martwi mnie fakt, że jest kontuzjowany. Przypominam, że poprzednim razem też przyszedł do nas po jakiejś paskudnej kontuzji, olany przez Widzew i dał sobie radę.

August dla Twojej wiadomości-Bednar już nie jest kontuzjowany,za kilka kolejek będzie brany pewnie pod uwagę pzry ustalaniu składu.

Vladimir Bednar uzgodnił warunki kontraktu z Zagłębiem Sosnowiec

Najprawdopodobniej w środę podpis pod umową z Zagłębiem Sosnowiec złoży Vladimir Bednar, kolejny zawodnik, który po roku przerwy wraca na Stadion Ludowy.

30-letni Słowak uzgodnił już warunki kontraktu. - Cieszę się, że wracam do Sosnowca. Miałem ostatnio trochę problemów ze zdrowiem, ale już wszystko wraca do normy. Lada dzień będę gotowy do gry. Fajnie będzie spotkać dawnych kolegów i znów razem powalczyć dla Zagłębia. Kiedyś z powodzeniem rywalizowaliśmy o ekstraklasę, wierzę, że teraz uda się zapewnić klubowi I ligę - podkreśla Słowak, który bronił ostatnio barw Widzewa Łódź.

Źródło:www.sportslaski.pl
mayday77

Postprzez August 2009-08-04, 6:27 pm

mayday77 napisał(a):August dla Twojej wiadomości-Bednar już nie jest kontuzjowany,za kilka kolejek będzie brany pewnie pod uwagę pzry ustalaniu składu.

A dziękuję za info. To jeszcze lepiej.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-08-04, 7:52 pm

Nie wiem czy zwrociliscie uwage na wypowiedz Własciciela - Szatana Pana co sie tyczy
napadziora to jest grana sprawa jakiegos jak zwykle -bez nazwiska Bosniak albo Serb
nie pamietam. zobaczymy - zaczekamy do konca Sierpnia.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez django 2009-08-04, 7:53 pm

Jakoś nie podzielam waszego optymizmu. Bednar w formie sprzed dwóch lat to byłoby wzmocnienie, Bednar teraz to niewiadoma. Widać w tym rękę prezesa Hytrego - podpisujemy kontrakt z piłkarzem, który 2 lata leczy kontuzje. Bez żadnych testów. Widać Socha i Hustava niczego prezesa nie nauczyli.
Ostatnio edytowano 2009-08-04, 7:56 pm przez django, łącznie edytowano 2 razy
django

Postprzez turku 2009-08-04, 7:55 pm

mariusz76 napisał(a):Jak współpracować, to tylko na szeroką skalę z krakowskimi klubami. Niewykluczone, że paru piłkarzy z Krakowa niebawem dołączy do Zagłębia.

Tylko ja się zastanawiam na jakiej zasadzie ci piłkarze z krakowa do nas dołączą. Jeśli to ma być tak w poprzednich latach to ja chyba podziękuję. Wypożyczonym zawodnikom pensję płaci Zagłębie a co z nich mamy? Nie przypominam sobie by Małecki był jakimś objawieniem u nas nie wspominając "bramkostrzelnego" Kmiecika.
Małecki jest teraz podstawowym zawodnikiem wisły ale pytam się co nam do tego. Ani na nim nie zarobiliśmy ani nam znacząco nie pomógł.
Za takie wypożyczenia to ja podziękuję.
turku

Postprzez django 2009-08-04, 8:03 pm

turku napisał(a):Nie przypominam sobie by Małecki był jakimś objawieniem u nas nie wspominając "bramkostrzelnego" Kmiecika. Małecki jest teraz podstawowym zawodnikiem wisły ale pytam się co nam do tego. Ani na nim nie zarobiliśmy ani nam znacząco nie pomógł.

Jakby reszta naszych piłkarzy w tym wychowankowie grała chociaż w połowie tak ambitnie jak wypożyczony Małecki, to śmiem twierdzić, że byśmy się utrzymali w OE.
django

Postprzez mariusz76 2009-08-04, 8:17 pm

django napisał(a):Jakby reszta piłkarzy grała chociaż w połowie tak ambitnie jak Małecki, to śmiem twierdzić, że byśmy się utrzymali w OE.

Zgadzam się z tym w 100%..
Mam nadzieje aby to nie byli ala Kmieciki.. :lol:
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez MrCricket 2009-08-04, 8:21 pm

Bednar to przede wszystkim szybkość. Niestety pozostałe atrybuty ma raczej przeciętne i cudów od niego nie wymagajmy. Może grać na klilku pozycjach i ogólnie myślę, że to dobry ruch działaczy. Na tę ligę powinien wystarczyć. Czekam jeszcze na napastnika.
MrCricket

Postprzez emdżej 2009-08-04, 10:13 pm

Mieliśmy ostatnio czterech piłkarzy wypożyczonych z Wisły i tylko Małecki się sprawdził. To w jakiś sposób świadczy o tym kto do nas trafia z Krakowa.
emdżej

Postprzez Zagłębiak_1906_ 2009-08-04, 10:14 pm

emdżej napisał(a):Mieliśmy ostatnio czterech piłkarzy wypożyczonych z Wisły i tylko Małecki się sprawdził. To w jakiś sposób świadczy o tym kto do nas trafia z Krakowa.

No, ale sami ich wybieraliśmy.
Zagłębiak_1906_

Postprzez emdżej 2009-08-04, 10:23 pm

Zapomniałbym dodać, że Wisła jest aktualnym wicemistrzem Młodej Ekstraklasy i mistrzem z 2008 roku.
emdżej

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna