Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez turku 2009-07-18, 7:47 pm

dziejus napisał(a):No to moze byc z niego pociecha.Ciekawy jestem czy to nasz wychowanek.I jeszcze jedna sprawa ktorej mogloby nie byc przy odrobinie dobrej woli dzialaczy klubu.Chodzi o naglosnienie sparingow.Tzn.podanie skladu i podawanie na biezaco wchodzacych zmiennikow.Niby drobiazg ale w czasie testowania nowych graczy bardzo pomocna rzecz dla kibicow,ktorych dzisiaj bylo sporo.

Z tym sie zgadzam. Dziś ani w Klimontowie ani na Ludowym nie wiedziałem kto gra. Jedynie p[aru zawodników z poprzedniego sezonu potrafiłem rozpoznać dlatego teraz jesm mi trudno się wypowiedzieć co do gry poszczególnych piłkarzy.

Jedno jest pewne. Grają tak jak Pierścionek im każe. Do przodu, pressingiem i z pierwszej piłki. Na początku wszyscy po nim jechali, przyznam sie że ja też, ale muszę się w pierś uderzyć to jeszcze może być bardzo dobry trener. Byle by za zaangażowaniem w trenerke poszły sukcesy na boisku.
turku

Postprzez emdżej 2009-07-18, 7:49 pm

turku napisał(a):Na początku wszyscy po nim jechali, przyznam sie że ja też, ale muszę się w pierś uderzyć to jeszcze może być bardzo dobry trener. Byle by za zaangażowaniem w trenerke poszły sukcesy na boisku.

Gdybyś słyszał jak piłkarzy objechał w przerwie meczu z Polonią. Aż sam miałem chęć wyjść na boisko i zapieprzać aż by się kurzyło. Potrafił najpierw dosadnie i krzykiem wytłumaczyć o co ma żal, a potem spokojnie wszystko wyjaśnić. Gadane to on ma.
emdżej

Postprzez dziejus 2009-07-18, 8:23 pm

No i dzisiaj caly mecz na nogach przy bocznej lini boiska.Pasjonat "cy-cuś" :-) ?
dziejus

Postprzez emdżej 2009-07-18, 8:35 pm

dziejus napisał(a):No i dzisiaj caly mecz na nogach przy bocznej lini boiska.Pasjonat "cy-cuś" :-) ?

Nawet oba mecze przy bocznej linii. Widać, że mu na tym naprawdę zależy.
emdżej

Postprzez turku 2009-07-18, 8:37 pm

emdżej napisał(a):Gdybyś słyszał jak piłkarzy objechał w przerwie meczu z Polonią. Aż sam miałem chęć wyjść na boisko i zapieprzać aż by się kurzyło. Potrafił najpierw dosadnie i krzykiem wytłumaczyć o co ma żal, a potem spokojnie wszystko wyjaśnić. Gadane to on ma.

Właśnie po tej gadce w połowie meczu z Polonią wyciągam wnioski że potrafi przemówić do piłkarzy. Też słuchałem tego i uważam że dobrze prawił. Powiedział o co mu chodziło ale w taki sposób by mlodsi piłkarze się nie stremowali.

Wytłumaczył że każdy jest człowiekiem i każdy popełnia błędy, ale trzeba się starać, a oni się starają czego nie było widac w tamtym sezonie...
turku

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-07-18, 8:55 pm

Słuchajcie a kto to jest Andrzej Wscibiuk - napadzior NIE ZNAM - prosze o wykład.
Dziekuje i Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Smazu 2009-07-18, 9:23 pm

Wychowanek rocznik 90 ;-) pisze na poprzedniej stronie ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez ero_omen 2009-07-19, 9:56 am

Ale trzeba przyznać że zagłębie grało ładną piłkę nawet jak to było tylko zaplecze cracowi.Powinniśmy ten mecz wygrać co najmniej 3:0 bo sytuacji nam nie brakowało. Zgadzam się powinna być jakaś oprawa żeby można było wiedzieć składy. Miejmy nadzieje że tak jak dzisiaj będzie Zagłębie grało w sezonie :niezle: kilku piłkarzy pokazało się naprawdę z dobrej strony. Nawet wychodziło im rozgrywanie piłki , gra skrzydłami spoko , ogólna ocena gry jest dobra :brawo: . Nie mogę się doczekać rozpoczęcia sezonu wtedy będzie wszytko jasne . Trener też narazie widać że mu zależy oby tak dalej , to był tylko sparing a trener cały czas przy lini bocznej . Praca trenera narazie mi się podoba widać u niego zaangażowanie . A nie tak jak inni olewali sprawę .
ero_omen

Postprzez jls 2009-07-19, 11:12 am

Ponieważ brak informacji o sparingu z Polonią Łaziska Górne, wklejam krótką informację :

Zagłębie - Polonia 2:1

Zagłębie pokonało w Klimontowie Polonię Łaziska Górne 2:1 (2:0). Bramki dla naszego zespołu zdobyli Adrian Pajączkowski w 12. minucie i Paweł Cygnar w 35. minucie. Goście zdobyli honorową bramkę w 75. minucie.

ZAGŁĘBIE: Masarczyk (83 Cyroń) - Wróbel (74 Stankiewicz), Madej, Kowalski, Pajączkowski - Cygnar, Guzik, Bodziony (46 Łuczywek), Sierczyński (65 Bielawski) - Bernaś (46 Barchan), Koźmiński (60 Cyganek)

Mam nadzieję, że jest to tylko chwilowe niedopatrzenie zawiadowców strony,
jls

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-07-20, 5:26 pm

Słuchajcie czy będą jakies sparingi rozgrywane - przeciez mamy 2 tygodnie do rozpoczecia
rozgrywek moze zagramy z przedstawiecielami OE tylko juz w ligowym składzie i tak na
serio - bo do tej pory to grane były takie wprawki.Prosze napiszcie jak wiecie.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Przemek26 2009-07-20, 5:28 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Słuchajcie czy będą jakies sparingi rozgrywane - przeciez mamy 2 tygodnie do rozpoczecia
rozgrywek moze zagramy z przedstawiecielami OE tylko juz w ligowym składzie i tak na
serio - bo do tej pory to grane były takie wprawki.Prosze napiszcie jak wiecie.
Pozdrawiam
Tadeusz

Teoretycznie powinni coś zagrać w weekend . Powinni grać 1 kolejkę więc ..............
Może by tak z Legią ;-) ;-) ;-)
Przemek26

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-07-20, 5:42 pm

Kol. Przemku pomysł przedni - Lazienkowska rozkopana na 24 fajery ale grac sie da.
Wycieczka do Stolicy - bardzo prosze
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez PawełK 2009-07-20, 6:46 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Słuchajcie czy będą jakies sparingi rozgrywane...

Z tego co mi wiadomo to już nie będzie żadnych sparingów.
PawełK
pyszałek

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-07-20, 7:59 pm

Czy to jest dobrze ze przez 2 tygodnie gramy w DZIADA i bedą gierki wewnetrzne ?
Wydaje mi sie to mało prawdopodobne, ale moze jestem w błedzie.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez django 2009-07-20, 9:24 pm

Smazu napisał(a):Wychowanek rocznik 90 ;-) pisze na poprzedniej stronie ;-)

Wychowanek, ale chyba Górnika Jaworzno.
django

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna