emdżej napisał(a):Nie wiem jak wygląda sprawa Smarzyńskiego, ale Cygnar już wrócił. Grał zarówno z Górnikiem jak i z Rozwojem w sparingach.
Smalec jest już chyba po operacji kolana... bodajże miał zerwane krzyżowe...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
emdżej napisał(a):Nie wiem jak wygląda sprawa Smarzyńskiego, ale Cygnar już wrócił. Grał zarówno z Górnikiem jak i z Rozwojem w sparingach.
Kamil144 napisał(a):Do jakiego klubu cygnar byl wypozyczony
Bramkarz Zagłębia Sosnowiec Adam Bensz powraca do swojego macierzystego klubu po rocznym wypożyczeniu do Odry Wodzisław Śląski - poinformowała "Gazeta Wyborcza".
- Nie ma dla niego konkretnej oferty. W tej sytuacji prawdopodobnie zrezygnujemy z Macieja Budki. W kadrze jest przecież jeszcze Adrian Masarczyk, a klubu nie stać, by utrzymywać trzech bramkarzy, z których każdy ma ambicje, żeby być pierwszym - powiedział dyrektor sosnowieckiego klubu Jerzy Lula.
źródło: Gazeta.pl
emdżej napisał(a):Pewnie. Kto normalny, by nie zamienił Getafe na Zagłębie Sosnowiec?
August napisał(a): AS co do Filipowicza, jestem ciekaw czy w grę wchodzi tylko wypożyczenie czy będzie on - w razie podpisania kontraktu - będzie on w 100% naszym zawodnikiem
django napisał(a):August napisał(a): AS co do Filipowicza, jestem ciekaw czy w grę wchodzi tylko wypożyczenie czy będzie on - w razie podpisania kontraktu - będzie on w 100% naszym zawodnikiem
Jeżeli nadal ma ważny kontrakt w Gliwicach to zapomnij o czymś więcej niż wypożyczenie. Przecież trzeba by za niego zapłacić.
django napisał(a):Jeżeli nadal ma ważny kontrakt w Gliwicach to zapomnij o czymś więcej niż wypożyczenie. Przecież trzeba by za niego zapłacić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników