Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
José napisał(a):Przedstawiany przez media jako najskuteczniejszy napastnik w Polsce, dwudziestoletni Dawid Bober
emdżej napisał(a):José napisał(a):Przedstawiany przez media jako najskuteczniejszy napastnik w Polsce, dwudziestoletni Dawid Bober
W 26 kolejkach (nie wiem czy we wszystkich meczach grał) strzelił w A-klasie 54. gole
django napisał(a):Jest już regulamin II ligi na sezon 2009/10. Najważniejsza zmiana jest taka, że NIE MA BARAŻY. Awansują zespoły z miejsc 1-2, spadają 15-18.
Desantis napisał(a):A mnie martwi ta przegrana z Pniówkiem...niby mecz sparingowy ale w poprzednim sezonie także były przegrywane sparingi i co dalej było to każdy widział:( pożyjemy , zobaczymy...
spitfire napisał(a):Desantis napisał(a):A mnie martwi ta przegrana z Pniówkiem...niby mecz sparingowy ale w poprzednim sezonie także były przegrywane sparingi i co dalej było to każdy widział:( pożyjemy , zobaczymy...
Tylko, że grali sami młodzieżowcy i testowani.
Desantis napisał(a):A mnie martwi ta przegrana z Pniówkiem...niby mecz sparingowy ale w poprzednim sezonie także były przegrywane sparingi i co dalej było to każdy widział:( pożyjemy , zobaczymy...
Desantis napisał(a):Gdy pisałem tego posta to jeszcze nie wiedziałem że tam grali testowani i młodzieżowcy:( być może faktycznie ostatnio mam trochę więcej pesymizmu ale po takiej końcówce sezonu jest to chyba usprawiedliwione..piszę jeszcze raz, pożyjemy -zobaczymy.
100% napisał(a):25.06.2009 – pierwszy trening - grupa zawodników testowanych z niższych lig oraz zawodnicy wyróżniający się z grup młodzieżowych Zagłębia
27.06.2009 – sparing w Chybiu (stadion Cukrownika) : Pniówek Pawłowice Śląskie godz. 11:00
01.07.2009 – pierwszy trening (grupa właściwa) oraz sparing z Górnikiem Zabrze (godz. 17:00, Sosnowiec-Klimontów)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników