Na Zagłębiu - siedzicie na krytej,nie śpiewacie - jesteście kibicami Zagłębia
Na Wiśle - Siedzicie na krytej,nie śpiewacie - nie jesteście kibicami Wisły
Niech mi to ktoś wytłumaczy?

Nikt was nie wygania

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
wojtal napisał(a):Django w starych czasach bardzo rzadko albo wcale nie rzucano kamieniami czego nie można powiedziec o czasach dzisiejszych i to jest ta różnica. A tak na marginesie to ile jest tych długów bo widze że jesteś dobrze zorientowany w sytuacji finansowej ZAGŁĘBIA a ile Wisła ma zapłacic za wynajem Ludowego bo jakoś oficjalnie nikt o tym nie pisał a Ty wszystko szczegółowo wiesz. Podziel się swoją wiedzą bo większośc z nas jej nie ma.
wojtal napisał(a):No Lukas od razu miałeś napisac że nie o piłke chodzi a kibicowanie ZAGŁĘBIU to jedynie zasłona do robienia zadym. Wg. mnie właśnie teraz gdy nam się nie wiedzie za bardzo potrzebne jest prawdziwe kibicowanie a Ty należysz do tych sezonowych.
LucasUSA napisał(a):wojtal napisał(a):Lukas następny ekspert od wpuszczania na stadion a do Chorzowa to Ty sobie jedz, a nie wyganiaj nas Ja jestem kibicemZAGŁĘBIA od 50 lat i będe nim do śmierci że chce obejrzec Wisłe to dlatego że gra na Ludowym- kumasz? Nie wiem czy pieniądze będą na przedłużenie egzystencji Szatana może tak może nie a napewno się klubowi przydadzą .Django w starych czasach bardzo rzadko albo wcale nie rzucano kamieniami czego nie można powiedziec o czasach dzisiejszych i to jest ta różnica. A tak na marginesie to ile jest tych długów bo widze że jesteś dobrze zorientowany w sytuacji finansowej ZAGŁĘBIA a ile Wisła ma zapłacic za wynajem Ludowego bo jakoś oficjalnie nikt o tym nie pisał a Ty wszystko szczegółowo wiesz. Podziel się swoją wiedzą bo większośc z nas jej nie ma.
Nie, nie kumam. Co, daleko Ci bylo do Krakowa podskoczyc zeby Wisle na zywo obejrzec? Co do zadluzenia klubu, to poszukaj sobie na forum, widze, ze uwaznie sledzisz sytuacje w klubie. A co do oplaty za wynajem - to ile sie spodziewasz? Duzo wiecej, niz Zaglebie placilo w Wodzislawiu? Starczy na Ronaldo? Moze na bilety na pociag do Krakowa dla co niektorych, zeby sobie "wielki futbol z kosa w tle" obejrzeli?
Smazu napisał(a):Brak mi słow,niech was krakusy pobiją to będziecie mieli wspaniały futbolwyłączam się z tego tematu bo to i tak nic nie da
Wiara_ZS napisał(a):A ja tak powiem "STOP PIKNIKOM NA STADIONACH"!!!Pikiniki się podniecają tą Wisłą,idzcie ,idzcie na tą skislą pikniki zasrane,niech wasz pozabijają![]()
Wisla i Sracovia co ich laczy?Nożownicy![]()
??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników