Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
emdżej napisał(a): Kilkakrotnie go jeszcze widziałem jak przyjeżdżał tak do klubu w niedzielę i kopał sobie piłkę na bocznym boisku, by utrzymać formę. Powiedzcie mi jak wielu piłkarzy z takim zapałem podchodzi do swoich obowiązków, że w wolny dzień przyjeżdża trenować indywidualnie lub zostaje sam po zajęciach?
LucasUSA napisał(a):Porownywanie przez kogos z zarzadu (nie pamietam dokladnie, kto sie wypowiadal) Lachy z Ujkiem i obawa, ze Lacha bedzie tak samo powitany, swiadczy o zupelnym braku znajomosci nastrojow wsrod kibicow. Lacha o Zaglebiu nigdy zlego slowa nie powiedzial, a ten ****** Ujek wieszal psy na lewo i prawo.
Dawniej tez bylem przeciw zatrudnianiu zawodnikow, ktorzy byli umoczeni w afere. Ale obecnie zgadzam sie z wiekszoscia kibicow. Zwlasza, jak sie patrzy na gnoja Ujka, biegajacego po boiskach ekstraklasy. Lacha juz odpokutowal, niech wraca do Zaglebia!
turku napisał(a):A co z Arturem Nowakiem Tak wiele się o nim gadało zimą, Kudyba go nie wziął, co się z nim teraz dzieje. W Skałce Żabnica w której teraz występuje strzelił 5 bramek w 11 meczach. Może warto znów go przetestować jeśli byłaby taka szansa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników