Boiska beda dostepne dla wszystkich,do polowy przyszlego roku bedzie kompleks nowoczesnych boisk i nowy budynek(szatnie dla zawodnikow) dlatego ten stary budynek zburzyli
 Boiska beda dostepne dla wszystkich,do polowy przyszlego roku bedzie kompleks nowoczesnych boisk i nowy budynek(szatnie dla zawodnikow) dlatego ten stary budynek zburzyli  ja tam nie narzekam,widac ze cosik robia ! Pozdrawiam
 ja tam nie narzekam,widac ze cosik robia ! Pozdrawiam 
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
 Boiska beda dostepne dla wszystkich,do polowy przyszlego roku bedzie kompleks nowoczesnych boisk i nowy budynek(szatnie dla zawodnikow) dlatego ten stary budynek zburzyli
 Boiska beda dostepne dla wszystkich,do polowy przyszlego roku bedzie kompleks nowoczesnych boisk i nowy budynek(szatnie dla zawodnikow) dlatego ten stary budynek zburzyli  ja tam nie narzekam,widac ze cosik robia ! Pozdrawiam
 ja tam nie narzekam,widac ze cosik robia ! Pozdrawiam 
 sosnowiec sie rozwija
 sosnowiec sie rozwija  
 Gdyby jeszcze ten napis poprawili na bramie glownej Ludowego byloby Super!!!
 Gdyby jeszcze ten napis poprawili na bramie glownej Ludowego byloby Super!!! 

ryku napisał(a):te boiska beda dostepne dla ogolu czy tylko dla klubu?
 jak Ja widze tych malolatow krytykujacych Np. pana Baczynskiego to szczerze jest mi wstyd ze tacy sa wpuszczani na Ludowy!Gdyby nie ten pan to Zagłębiu(oczywiscie tez kibice,mowie tutaj o starej gwardii)to w 1993 roku ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC zniklo by na dobre z pilkarskiej mapy Polski...Wiec najpierw "mlodej gwardii" radze sie troszke historii pouczyc...
 jak Ja widze tych malolatow krytykujacych Np. pana Baczynskiego to szczerze jest mi wstyd ze tacy sa wpuszczani na Ludowy!Gdyby nie ten pan to Zagłębiu(oczywiscie tez kibice,mowie tutaj o starej gwardii)to w 1993 roku ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC zniklo by na dobre z pilkarskiej mapy Polski...Wiec najpierw "mlodej gwardii" radze sie troszke historii pouczyc...  A co do modernizacjii boisk to swietna sprawa i na Kresowej i na Czarnych,bedzie gdzie z kumplami pograc w pilke...Pozdrawiam!
 A co do modernizacjii boisk to swietna sprawa i na Kresowej i na Czarnych,bedzie gdzie z kumplami pograc w pilke...Pozdrawiam! 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników