Ja jestem za KKS-em !!
  Ja jestem za KKS-em !!   

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
 Ja jestem za KKS-em !!
  Ja jestem za KKS-em !!   

??? tragedia,wały ziemne bez krzesełek ..boisko z końca lat 60!!! czas tam zatrzymał sie na dobre!!! TAKI ZESPÓŁ JAK WISŁA NIE POWINIEN TAM GRAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
??? tragedia,wały ziemne bez krzesełek ..boisko z końca lat 60!!! czas tam zatrzymał sie na dobre!!! TAKI ZESPÓŁ JAK WISŁA NIE POWINIEN TAM GRAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Ciekawe, co na to władze Miasta.
 Ciekawe, co na to władze Miasta.Blajpios napisał(a):no, właśnie. O tym też pisałem - podejrzewając, że to forma nacisku. Ba - i tak jest nie najgorzej. Spodziewałem się, że dwa kluby - to wymuszą nawet i założenie od razu podgrzewanej murawy. Trochę chyba im przeszkodził rozsądek Hutnika (nie chcą na "chybcika")? Czyli - jeżeli to rzeczywiście jest już pewne, że nie będą "na szybko podgrzewać płyty", to teraz mi się zmienia opcja. Nagle (co wolę) - trzeba kibicować Cracovii, by nie spadła. Bo dotychczas, to wychodziło na to, że lepiej by leciała, bo inaczej wzrasta presja na pełny remont Hutnika. Ale, tak naprawdę, to wciąż jeszcze nic nie jest pewne do końca. Należy "nie zasypywać gruszek w popiele", zadbać o sosnowiecko-zagłębiowskie interesy, ale też i nie dać się zwariować, jakby to było jedynym głównym celem.
 nie wyda licencji. I wtedy będą musieli grać w.... Sosnowcu.
  nie wyda licencji. I wtedy będą musieli grać w.... Sosnowcu.  I może będzie po kłopocie.
  I może będzie po kłopocie. Kto  prawnie  może  podpisać  umowę   o  przyjęciu  Wisły   na  nasz  stadion    i  komu  należą się   pieniądze  tzn.  komu  klub  Wisła  Kraków   zapłaci  za  swą  grę  na  Ludowym
            Kto  prawnie  może  podpisać  umowę   o  przyjęciu  Wisły   na  nasz  stadion    i  komu  należą się   pieniądze  tzn.  komu  klub  Wisła  Kraków   zapłaci  za  swą  grę  na  Ludowym  
RISS napisał(a):Mam pytanie - kto jest właścicielem stadionu Zagłębia - miasto czy klubKto prawnie może podpisać umowę o przyjęciu Wisły na nasz stadion i komu należą się pieniądze tzn. komu klub Wisła Kraków zapłaci za swą grę na Ludowym
RISS napisał(a):Też myślałem że miasto - ale otrzymałem dzisiaj wiadomość ,[ nie chcę siać " paniki " ] bo może to plotka ale raczej nie bo to wiadomość od osoby bardzo znanej w Zagłębiu . Wisła Kraków ma zapłacić miastu za grę na naszym stadionie ale właśnie tak nie do końca -bo miasto w osobie P. Górskiego zrzekło się z tych profitów i pieniądze od Wisły Kraków mają być przekazane na konto P . Szatana ,a ponoć pieniądze za wynajem Ludowego miały pójść na jego modernizację . Jeżeli to prawda to " szatan "dzięki miastu stanie na nogi. Z tej informacji widać jakie my kibice mamy małe szanse by cokolwiek starać się zmienić . Układy , układziki i tak to się kręci .

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników