Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
turku napisał(a):O Markovića warto powalczyć. Zawsze może nam odmówić a chyba honor Zagłębia na tym nie ucierpi. Miałby kto wtedy rządzić obroną.
Sachi napisał(a):@mario1
Tylko teraz wyobraź sobie jakiej pensji zarząda bodaj dwudziestoparokrotny reprezentant Serbii i w ogóle czy może mu przyjść do głowy grać w tak niskiej klasie rozgrywkowej
django napisał(a):Ostatnio słyszałem, że Prymula wrócił do Niemiec, grał gdzieś tam, a aktualnie leczy kontuzję. Nie wiem jak poważna jest to kontuzja, ale w pomysł powrotu Krystiana nie bardzo mi się chce wierzyć. Jakby jeszcze kolega, który zarzucił tym newsem zechciał napisać z jakiego źródła go ma...
Zagłębie Sosnowiec chce Roberta Żbikowskiego
Zagłębie Sosnowiec jest zainteresowane pozyskaniem napastnika GKS-u Jastrzębie - Roberta Żbikowskiego.
33-letni Robert Żbikowski w tegorocznych rozgrywkach w 32 meczach zdobył dla pierwszoligowca dziewięć goli. - Czekam na rozwój wypadków zarówno w Jastrzębiu, jak i Sosnowcu. Obie drużyny walczą o utrzymanie w ligach i obu klubom nie brakuje problemów - mówi Żbikowski. Paweł Hytry, były prezes klubu, potwierdził też, że sosnowiecki klub interesuje się także Brazylijczykiem Lilo z Polonii Słubice.
wojtal napisał(a):August musisz wiedziec ze podanie się do dymisji nie oznacza pozbierania zabawek i opuszczeniu piaskownicy przez jakiś czas nie wiem jak to jest w statucie ZAGŁĘBIA pełni się swoje obowiązki nadal.Pozdrawiam
) niestety już nie te lata chociaż techniki mogliby się uczyć od niego wszyscy, do tego dodałbym jeszcze Maćka Zudina i wielu innych...* Dżenan Hosić - uspokoiłby trochę grę obronną
* Jacek Berensztajn - pokierowałby drużyną
* Marcin Folc - wspomógłby Myśliwego w napadzie
* Vladimir Bednar - na skrzydło bądź obronę ( jak pokazało życie w ataki też radził sobie nie najgorzej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników