Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

[/quote
[/quote ? Chcesz się chyba za wszelką cenę podlizać adminowi, nie wiem sam komu, ale troche Ci to nie wychodzi
? Chcesz się chyba za wszelką cenę podlizać adminowi, nie wiem sam komu, ale troche Ci to nie wychodzi  
 Napis zrabali doslownie,mogli zrobic wypukle literki i to jeszcze podswietlic wtedy by to fajnie wygladalo...
 Napis zrabali doslownie,mogli zrobic wypukle literki i to jeszcze podswietlic wtedy by to fajnie wygladalo... 
uzielone napisał(a):Nazwa "Stadion Ludowy" pozostała, a więc z nawiązania do tradycji MOSIR się wywiązał, już obawiałem się, że nad wejściem będzie napis "Stadion MOSIR Sosnowiec". Widać jednak, że Drążkiewiczowi i innym najbardziej zależało na tym żeby przed stadionem nie było napisu "ZAGŁĘBIE" i to osiągnęli. Na Ludowym nie ma już napisu i herbu, na Zimowym również, miasto pozbyło się wszystkich symboli związanych z Zagłębiem.
emdżej napisał(a):To mamy już resztę napisu. Cały napis jest w barwach....zielono-biało-czerwonych

Brak jakiegokolwiek napisu można wytłumaczyć brakiem finansów, ale  istnienie takiego napisu jest niewytłumaczalne dobrze że chociaż nazwa Stadion Ludowy pozostała.
 Brak jakiegokolwiek napisu można wytłumaczyć brakiem finansów, ale  istnienie takiego napisu jest niewytłumaczalne dobrze że chociaż nazwa Stadion Ludowy pozostała.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników