bidzej napisał(a):gieszczu napisał(a):A widzieliście co za dach budują w Gliwicach? Nie jesteśmy najgorsi! (wiem, marna pociecha, gdy się rozwazy to, ze oni mają niedługo budowac nowy stadion)
fotki z gliwc: http://piastgliwice.eu/module.php?op=galery&cmd=show_minis&sub=76

To jest dopiero masakra.... Ale do kogo my się mamy porównywać do Gliwic???
Ja to nawet do tych wieśniaków z Lubina bym się nie porównywał a jednak u nich to jakoś wygląda: http://www.zaglebie-lubin.pl/www/index. ... ia&art=183
Stadion w Lubinie jest wybudowany za kase z KGHM (Można by powiedzieć że za naszą też bo to firma państwowa) my niestety nie mamy takiego sponsora. Co do Gliwic to naprawde masakra

Trafne i niestety az zbyt szczere...a co do Ludowego to tylko same jakies obietnice,samo oswietlenie i murawa podgrzewana to w dzisiejszych czasach za malo!!!Niestety w naszym miescie pieniadze jak zwykle ida w bloto!Smiejemy sie np.z Gliwic(co niektorzy oczywiscie) ale tam stadionu budowa rusza juz ponoc latem badz jesienia,buduja hale nowoczesna i ze spora pojemnoscia,a u nas tylko takie "drobne remonciki"...serce sie kroii od tego co sie dzieje :( Ale mam nadzieje ze dozyje jeszcze czasow gdy Stadion Ludowy bedzie naprawde nowoczesnym obiektem,ktory stanie sie prawdziwa hluba Zagłębia!Pozdrawiam Serdecznie!!!
 Trafne i niestety az zbyt szczere...a co do Ludowego to tylko same jakies obietnice,samo oswietlenie i murawa podgrzewana to w dzisiejszych czasach za malo!!!Niestety w naszym miescie pieniadze jak zwykle ida w bloto!Smiejemy sie np.z Gliwic(co niektorzy oczywiscie) ale tam stadionu budowa rusza juz ponoc latem badz jesienia,buduja hale nowoczesna i ze spora pojemnoscia,a u nas tylko takie "drobne remonciki"...serce sie kroii od tego co sie dzieje :( Ale mam nadzieje ze dozyje jeszcze czasow gdy Stadion Ludowy bedzie naprawde nowoczesnym obiektem,ktory stanie sie prawdziwa hluba Zagłębia!Pozdrawiam Serdecznie!!! 
 Widzialem dzisiaj koparki obok stadionu,chyba zaczynaja te boiska robic,wujek moj,ktory pracuje na Ludowym(jako kucharz w tamtejszej restauracjii)mowil ze przetargi juz sa wygrane na budowe boisk i chyba te kopary sugeruja ze juz cos zaczeli w koncu robic...szkoda ze aparatu nie wzialem ze soba
 Widzialem dzisiaj koparki obok stadionu,chyba zaczynaja te boiska robic,wujek moj,ktory pracuje na Ludowym(jako kucharz w tamtejszej restauracjii)mowil ze przetargi juz sa wygrane na budowe boisk i chyba te kopary sugeruja ze juz cos zaczeli w koncu robic...szkoda ze aparatu nie wzialem ze soba  P.s. i jeszcze jedno...Podobno na maj lub czerwiec ma ruszyc budowa szatni
 P.s. i jeszcze jedno...Podobno na maj lub czerwiec ma ruszyc budowa szatni  To jest tragedia! Myślałem, że będzie tam pisało "Zagłębie" i że litery będą wypukłe.
  To jest tragedia! Myślałem, że będzie tam pisało "Zagłębie" i że litery będą wypukłe.