hmmm, nie wiedziałem o tej akcji w Katowicach.
Gdzie pomalowali, na Bukowej

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

LukaszB napisał(a)::twisted: I co zamarza to???jakos???Ku...nie trza zmieniac lokalizacjii tylko jechac do tych szpoienic i zlac ich wreszcie!!!
 Nie no trza z tym cos zrobic w koncu,no nie moze tak byc a zeby frajerski klub z bukowej i jego frajerscy kibice taki "teatrzyk" nam odstawiali!!!Ciekawe co na to w klubie???
 Nie no trza z tym cos zrobic w koncu,no nie moze tak byc a zeby frajerski klub z bukowej i jego frajerscy kibice taki "teatrzyk" nam odstawiali!!!Ciekawe co na to w klubie??? 
 Jedno jest pewne REWANZ MUSI BYC!!!!!
 Jedno jest pewne REWANZ MUSI BYC!!!!!  

chodzi mi tylko o to ze moglismy ich teraz przypilnowac bo wiadomo ze musieli sie zrewanzowac. A tak Ci frajerzy, bo trafnie ich nazywasz, beda sie teraz chwalic ze dalismy sobie "nasz dom" pomazac i beda sie cieszyc z tego. Trzeba na to jakos zareagowac teraz
 chodzi mi tylko o to ze moglismy ich teraz przypilnowac bo wiadomo ze musieli sie zrewanzowac. A tak Ci frajerzy, bo trafnie ich nazywasz, beda sie teraz chwalic ze dalismy sobie "nasz dom" pomazac i beda sie cieszyc z tego. Trzeba na to jakos zareagowac teraz 
 Zbychu napisał(a):Rozwiązanie jest banalnie proste wystarczy MONITORING takich właśnie miejsc na stadionie i po temacie.
 ponioslo mnie troszke wybacz
 ponioslo mnie troszke wybacz  Szczerze denerwuja mnie takie akcje,ale...jezdze prawie co dzien do Chorzowa do Fosy na szkolenie i tam tez widuje i to w Chorzowie napisy Gieksa,Banik,Gornik itp.Jesli natomiast chodzi o napisy w centrum to nie obawial bym sie tak o jakis fan-club gieksy poniewaz,kazdy do Sosnowca sobie moze przyjechac i napisac np.Arka Gdynia i co wtedy tez bedziemy mowili ze w naszym miescie sa arkowcy jacys?Zastanowmy sie nad tym troche...Poza tym te napisy beda wymazane,wiem bo moj wuj pracuje w Na Ludowym
 Szczerze denerwuja mnie takie akcje,ale...jezdze prawie co dzien do Chorzowa do Fosy na szkolenie i tam tez widuje i to w Chorzowie napisy Gieksa,Banik,Gornik itp.Jesli natomiast chodzi o napisy w centrum to nie obawial bym sie tak o jakis fan-club gieksy poniewaz,kazdy do Sosnowca sobie moze przyjechac i napisac np.Arka Gdynia i co wtedy tez bedziemy mowili ze w naszym miescie sa arkowcy jacys?Zastanowmy sie nad tym troche...Poza tym te napisy beda wymazane,wiem bo moj wuj pracuje w Na Ludowym  tutaj sie pochwale,ale oczywiscie nie miejcie mi tego za zle,hehe
 tutaj sie pochwale,ale oczywiscie nie miejcie mi tego za zle,hehe  Pozdrawiam
 Pozdrawiam 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników