Myślę,że trener powinien dać odpocząć Marcińczkowi a dać szansę jakiemuś młodemu zawodnikowi z drugiej drużyny.Temu grajkowi poprostu się nie chce.Jarosowi też trzeba by podpowiedzieć ,że bramka jest zaliczona jak guma wpada do siatki obok bramkarza a nie gdy się trafi w sam środek bramkarza!!!!Ogólnie brak ambicji .!!

dla Kamila za odważną akcję i brameczkę- osobiście nie spodziewałem się ,że ruszy z gumą na Sobeckiego

.Teddy ,Martin jacyś zagubieni ,no i te kiksy -MASAKRA!! Kolejny sezon widzimy nieudolność gry w przewagach-chaos i gra na zasadzie "albo się uda albo nie"! Każda drużyna przyjeżdżająca na Zimowy mając przewagę błyskawicznie ustawia zamek a nasi nie potrafią tego elementu rzemiosła hokejowego.W okresie świątecznym były relacje na eurosporcie z mistrzostw do lat 20 - coś pięknego,wola walki, gra na całego(bandy trzeszczały non stop) a na Zimowym jakby film na zwolnionym podglądzie

Jeszcze jedna rzecz mnie dobiła -nasz zawodnik walczy na czerwonej z dwoma przeciwnikami i odziwo rusza w stronę bramki z gumą a partner z ataku zamiast wjeżdżać pod bramkę co robi?!Zawija się do boksu na zmianę,no ja pier..lę.!Taki był zjebany przyglądaniem ,że musiał zjechać bo jeszcze trzy ,cztery kroki do przodu to dla zawodowca nie do wykonania

. A było by 2 na 1

.Pan Prezes powinien na tym balkoniku mieć notatnik i po meczu rozliczać zawodników z zaangażowania w mecz.Każdy z nas ma szefa ,który rozlicza z wykonywaniej roboty.Albo "cięcie" kasy za manianę albo + za dobrą robotę-norma solidnego zakładu.Nie wiem jak sponsor zapatruje się na wyczyny naszie ekipy?Przed sezonem chodziły słuchy ,że nie będzie medalu to nie będzię PolAquy . Na plus w mojej ocenie: Jarek Kuc -jak zwykle solidny ,Radim-super brama,Józek też nieżle pociągnął z bulika no i Kamil za tą solówkę i gola. Na minus: oczywyście mój "ulubieniec" Oktawisz(kołek do potęgi entej,bez ambicji i umiejętnosci),pan Jaros( 60 minut bezsensownej jazdy po lodzie-takie coś to mogę pooglądać za mniejsze pieniądze przychodząc na ślizgawkę z dzieckiem, zero zrozumienia z Podlipnim).
Kończę te wywody bo mam ciśnienie chyba 1000/1000!! Pozdrawiam i oby było lepiej.