Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52
Źródło :Strona GłównaPo ataku hackerów na forum internetowe naszego serwisu, pragniemy poinformować, że dokonaliśmy migracji naszego forum do najnowszej jego wersji pozbawionej luk. Negatywną wiadomością jest fakt, iż nie działają stare hasła użytkowników. Aby wygenerować nowe hasło, należy wpisać swój dotychczasowy nick w panelu logowania i dowolne hasło. System automatycznie poinformuje o błędnym haśle i zaproponuje jego ponowne wygenerowanie. Aby je wygenerować należy podać adres e-mail, którego użyliśmy przy rejestracji na stare forum. Mamy nadzieję, że spodoba Wam się nowy wygląd forum oraz nowe funkcjonalności. W razie problemów proszę pisać na adres: redakcja@zaglebie.sosnowiec.pl
ZAGLEBIAK00 napisał(a):Nie wiedziałem gdzie to wstawić więc wstawiam tuŹródło :Strona GłównaPo ataku hackerów na forum internetowe naszego serwisu, pragniemy poinformować, że dokonaliśmy migracji naszego forum do najnowszej jego wersji pozbawionej luk. Negatywną wiadomością jest fakt, iż nie działają stare hasła użytkowników. Aby wygenerować nowe hasło, należy wpisać swój dotychczasowy nick w panelu logowania i dowolne hasło. System automatycznie poinformuje o błędnym haśle i zaproponuje jego ponowne wygenerowanie. Aby je wygenerować należy podać adres e-mail, którego użyliśmy przy rejestracji na stare forum. Mamy nadzieję, że spodoba Wam się nowy wygląd forum oraz nowe funkcjonalności. W razie problemów proszę pisać na adres: redakcja@zaglebie.sosnowiec.pl
A więc ja informuje że przy logowaniu wpisałem swoje stare hasło i wszystko buło ok
Warning: include(galeria2/galeria_m.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/zaglebie.sosnowiec.pl/httpdocs/index.php on line 107
Warning: include() [function.include]: Failed opening 'galeria2/galeria_m.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /var/www/vhosts/zaglebie.sosnowiec.pl/httpdocs/index.php on line 107
August napisał(a):ja też spokojnie wchodzę wpisując swoje dotychczasowe hasło, a jak chcę wpisac inne to mi normalnie wyświetla , że wpisałem będne hasło.
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników