Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mayday77 2008-01-12, 3:43 pm

http://www.futbol.pl/index_2501.php?a_2 ... 515d159308

Pożyjemy,zobaczymy.Może być tak że będzie jak swego czasu Zubanovic,na początku jako tako sobie radził i coś strzelał,a nagle Mu się "armatka" do strzelania bramek zacięła.
Może ten gość to nasze wybawienie,czyli gra w przyszłym sezonie w 2 lidze.
A może kolejny "niewypał" Kmiecikopodobny!!!
mayday77

Postprzez MrCricket 2008-01-12, 5:35 pm

Ciekawe, czy ten Bułgar "mo grupe żeby tanij było" :D . Ale patrząc w jakich klubach grał, to myślę, że pożytku z niego większego niż z Kmiecika czy Prymuli nie będzie. Ale może się mylę. Olszara nie chcę tu. Na cholerę kolejny gwiazdor, którego wyrzucają z 2 ligowca. Pograłby pół roku i zaraz uciekał.
MrCricket

Postprzez STS_1906DG 2008-01-12, 6:24 pm

MrCricket napisał(a):Ale patrząc w jakich klubach grał, to myślę, że pożytku z niego większego niż z Kmiecika czy Prymuli nie będzie.

Przede wszystkim teraz potrzebujemy kogos skutecznego, a taki właśnie jest Biżew.

[ Dodano: 2008-01-12, 7:31 pm ]
No i proszę, już peirwsza brameczka :D Oj czuję, ze będzie z niego coś jak Prymula na początku występów w 2 lidze (oczywiście nie myślcie że wyciągam wnioski na podstawie tej bramki, to bzdura ;] )
STS_1906DG

Postprzez tymin 2008-01-13, 9:29 pm

Marek Seman, ciekawie, ciekawie. Chłop nawet coś grał w Słowackiej lidze. Cóż, może jest niezły.
tymin

Postprzez zag23 2008-01-13, 9:42 pm

Szkoda tylko, że się mówi o pomocnikach i napastnikach a nic o obronie i bramkarzu. Bądź co bądź w 17 meczach straciliśmy 35 bramek, czyli najwięcej w OE. Trzeba zrobić coś z tym faktem bo inaczej na wiosnę będzie kompromitacja.
zag23

Postprzez PaprykarZ19 2008-01-13, 10:18 pm

Łuczywek już u nas, teraz ten słowak, Cygnar jest w obwodzie. Czyli wychodzi na to, że lewa pomoc byłaby w takiej sytuacji już gotowa.. Wynika z tego, że Bartek nie wróci chyba.. Lewy obrońca! Panowie, kto będzie strzegł tej strony?! No chyba, że Siwy...
PaprykarZ19

Postprzez adas 2008-01-14, 8:19 am

PaprykarZ19 napisał(a):Łuczywek już u nas, teraz ten słowak, Cygnar jest w obwodzie. Czyli wychodzi na to, że lewa pomoc byłaby w takiej sytuacji już gotowa.. Wynika z tego, że Bartek nie wróci chyba.. Lewy obrońca! Panowie, kto będzie strzegł tej strony?! No chyba, że Siwy...
Siwy przymierzany jest na lewą obronę. Są duże szanse aby Bartek wrócił.
adas

Postprzez sosnowiczanin ! 2008-01-14, 12:24 pm

Zaglebie.sosnowiec.pl :
Wbrew naszym wczorajszym zapowiedziom do Sosnowca nie dotarł 31-letni słowacki obrońca Marek Seman z Dukli Bańska Bystrzyca. W jego miejsce awaryjnie ściągnięto innego obrońcę - Michala Filo z FC Rimavská Sobota (druga liga słowacka), który pojechał z drużyną na zgrupowanie do Dzierżoniowa. Uwaga, żeby nie było nieporozumień - w słowackich ligach gra dwóch Michalów Filo. Z racji wieku zawodnik, który przyjechał do Sosnowca jest w słowackich mediach często zapisywany jako Michal Filo st., natomiast napastnik, który właśnie przeszedł z Dubnicy do Dukli Bańska Bystrzyca jest pisany jako Michal Filo ml.

Mam rozumiec , ze ten Seman juz nie przyjedzie ?
Poza tym brak jest danych o osiagnieciach pilkarza.
sosnowiczanin !

Postprzez PaprykarZ19 2008-01-14, 1:25 pm

adas napisał(a):
PaprykarZ19 napisał(a):Łuczywek już u nas, teraz ten słowak, Cygnar jest w obwodzie. Czyli wychodzi na to, że lewa pomoc byłaby w takiej sytuacji już gotowa.. Wynika z tego, że Bartek nie wróci chyba.. Lewy obrońca! Panowie, kto będzie strzegł tej strony?! No chyba, że Siwy...
Siwy przymierzany jest na lewą obronę. Są duże szanse aby Bartek wrócił.

No to miejmy nadzieję, że Tomek na lewej obronie sobie poradzi, a Bartek niech wraca!

sosnowiczanin ! napisał(a):Zaglebie.sosnowiec.pl :
Wbrew naszym wczorajszym zapowiedziom do Sosnowca nie dotarł 31-letni słowacki obrońca Marek Seman z Dukli Bańska Bystrzyca. W jego miejsce awaryjnie ściągnięto innego obrońcę - Michala Filo z FC Rimavská Sobota (druga liga słowacka), który pojechał z drużyną na zgrupowanie do Dzierżoniowa. Uwaga, żeby nie było nieporozumień - w słowackich ligach gra dwóch Michalów Filo. Z racji wieku zawodnik, który przyjechał do Sosnowca jest w słowackich mediach często zapisywany jako Michal Filo st., natomiast napastnik, który właśnie przeszedł z Dubnicy do Dukli Bańska Bystrzyca jest pisany jako Michal Filo ml.

Mam rozumiec , ze ten Seman juz nie przyjedzie ?
Poza tym brak jest danych o osiagnieciach pilkarza.

Szkoda tego Seman'a, zapowiadał się ciekawie, jeszcze Radolsky go chwalił i mógł to być jakiś konkretny transfer z naszej strony, na prawdę szkoda. A ten Filo już nie ma tak dobrej rekomendacji no i z 2 ligi słowackiej więc nie zapowiada się na super transfer. Na prawdę szkoda..
PaprykarZ19

Postprzez LucasUSA 2008-01-14, 1:49 pm

Mial byc Seman, jest Filo. Sztuka jest sztuka, Slowak jest Slowak...
LucasUSA

Postprzez marcin___ 2008-01-14, 2:38 pm

no troche to smiesznie wyglada, mial przyjechac slowak to przyjechal a jaki to juz nie wazne, wazne ze slowak.
marcin___

Postprzez tymin 2008-01-14, 3:50 pm

Kosowski odchodzi z Wisły!
wisla.krakow.pl/mh /11:24
AFP

Wisła Kraków rozwiązała umowę z Kamilem Kosowskim. Reprezentant Polski jest od poniedziałku wolnym zawodnikiem.
Wisła Kraków w komunikacie tłumaczy powody takiej decyzji: Wisła Kraków SA informuje, że wobec braku perspektyw podpisania nowego kontraktu z Kamilem Kosowskim w dniu dzisiejszym klub złożył zawodnikowi propozycję rozwiązania za porozumieniem stron łączącej go z klubem umowy o pracę. Zawodnik tę propozycję przyjął.

Jestem ciekawy, czy któryś z forumowiczów, zaproponuje kandydature Kosowskiego na zawodnika Zagłębia.
tymin

Postprzez STS_1906DG 2008-01-14, 7:34 pm

tymin napisał(a):Jestem ciekawy, czy któryś z forumowiczów, zaproponuje kandydature Kosowskiego na zawodnika Zagłębia.

Pff tymin chyba se jaja robisz. Prędzej ja będę kibicował Ruchowi niż Kamil będzie chciał zagrać w Sosnowcu.
STS_1906DG

Postprzez tymin 2008-01-14, 7:51 pm

STS_1906DG napisał(a):
tymin napisał(a):Jestem ciekawy, czy któryś z forumowiczów, zaproponuje kandydature Kosowskiego na zawodnika Zagłębia.

Pff tymin chyba se jaja robisz. Prędzej ja będę kibicował Ruchowi niż Kamil będzie chciał zagrać w Sosnowcu.

Nie zrozumiałeś mnie. Przecież nie dawno ktoś proponował kantydaturę choćby Mauro Cantoro. To jestem ciekawy, czy ktoś zaproponuje coś równie absurdalnego, w tym przypadku Kosowskiego.
tymin

Postprzez gothblack 2008-01-14, 8:21 pm

LucasUSA napisał(a):Mial byc Seman, jest Filo. Sztuka jest sztuka, Slowak jest Slowak...

Cholera ,a ja przez chwile myslałem,że to hokeista Filo...,ale to chyba Czech,a nie Słowak..sam juz nie wiem....to sa chyba jakies jaja...faktycznie sztuka ma sie zgadzać...mam jeszcze pytanie może ktos wie...czy Piatkowski,Białek i Adżem pojechali na to zgrupowanie??
gothblack

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna