Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Nie czytasz strony. Gawęckiego już nie mamy a i Adiego też wkrótce raczej mieć nie będziemy.PaprykarZ19 napisał(a):Olszar to chłop po przejściach, od czasu wypadku w którym zginęła jego dziewczyna nie gra już tak skutecznie, przynajmniej ja sobie nei przypominam, do tego ten trudny charakter..
Jeżeli się przebudzi i wróci u nas do formy może być wzmocnieniem...
Bartek Chwalibogowski powinien być naszym calem transferowym nr jeden!
Folc musi zostać i w tej chwili na lewej obronie mamy Adżema i Gawęckiego, czyli niezbyt ciekawie..
adas napisał(a):Nie czytasz strony. Gawęckiego już nie mamy a i Adiego też wkrótce raczej mieć nie będziemy.PaprykarZ19 napisał(a):Olszar to chłop po przejściach, od czasu wypadku w którym zginęła jego dziewczyna nie gra już tak skutecznie, przynajmniej ja sobie nei przypominam, do tego ten trudny charakter..
Jeżeli się przebudzi i wróci u nas do formy może być wzmocnieniem...
Bartek Chwalibogowski powinien być naszym calem transferowym nr jeden!
Folc musi zostać i w tej chwili na lewej obronie mamy Adżema i Gawęckiego, czyli niezbyt ciekawie..
maciek123 napisał(a):Mam nadzieje ze jak sprzedadza Folca to im sie zwroci z nadwyzka !! Czytam tu ze niektorzy z was chca aby Folc pozostal ! Ja jestem innego zdania lepiej wziasc za niego kase i wyp. chodzby Rockiego !! Pzdr ;)
wojtek_cc napisał(a):Wolę Łuczywka i innych wychowanków Zagłębia, niż armię zaciężną wymagającą tylko kasy.
Marcin zostaje, a Rocki, hmm.... dlatego na stronie nie publikujemy tego typu newsów, gdyż są to zwykłe plotki nie mające odzwierciedlania w rzeczywistości. Dla Pismaków jest sezon ogórkowy, więc sami wymyślają sobie tematy do pisania, ale przyznać muszę, że niektóre nazwiska uda im się trafić. Uwierzcie mi, ja sięgam po prasę tylko i wyłącznie z obowiązku służbowego, a nie z chęci dowiedzenia się czegoś konkretnego.django napisał(a):maciek123 napisał(a):Mam nadzieje ze jak sprzedadza Folca to im sie zwroci z nadwyzka !! Czytam tu ze niektorzy z was chca aby Folc pozostal ! Ja jestem innego zdania lepiej wziasc za niego kase i wyp. chodzby Rockiego !! Pzdr ;)
Folc powinien zostać. Jakby nie było zdobył jesienią 5 bramek i gdyby nie on to nie mielibyśmy nawet tych marnych ośmiu punktów. Zresztą jaką widzisz dla niego alternatywę? Rocki, nawet gdyby Groclin go puścił to nie jest typowy snajper. Oziębała mimo tego, że na boisku zostawia serce, to nie zdobył w OE ani jednej bramki, a kilka dobrych okazji zmarnował. To kto jeszcze został? Smarzyński? Strojek? Bez żartów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników