Co do postów kret85 i emdżej - lol :)
Oba równie śmieszne ;)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
STS_1906DG napisał(a):Może trochę nie w temacie, ale niech będzie.
Pewnie wielu mnie zabije za to co powiem, ale taka jest prawda. Tęskni mi się za Lachą i Teresą. Wiem że to co robili było wredne i nie ma tłumaczenia, ale bez nich jakoś nie ma tej atmosfery w tej drużynie. Oczywiście nie pochwalam tego co zrobili, ale tak jak wyżej napisałem - po prostu był fajny klimat w tym zespole. Dobra, nie komentować, tak sobie tylko napisałem.
mayday77 napisał(a):Klimat wtedy był, bo były sprzedawane i kupowane mecze i nie było obciążenia psychicznego,tylko spokój,że i tak wygramy bo mamy kupiony mecz.
emdżej napisał(a):Adams1906 napisał(a):Obecnie mamy Oziego , Folca , Bednara , Bagnickiego , Kmiecika , Prymule (nasi napastnicy) i nikt z nich nie jest bramko szczelny (tutaj nie mam pretensji tylko do Bednara i Oziego)
Nie mogłem się powstrzymać. Czy to znaczy, że bramki przez nich przesiąkają bo nie są szczelni?
zaglebie.sosnowiec.pl napisał(a): Zmiany kadrowe w Zagłębiu!
Poniedziałek , 10.12.2007 , godz. 14:19,
Dzisiaj Zarząd naszego Klubu podjął rozmowy w sprawie rozwiązania kontraktów z następującymi zawodnikami: Krystianem Prymulą, Dariuszem Kozubkiem, Jackiem Paczkowskim, Jarosławem Białkiem, Grzegorzem Kmiecikiem, Admirem Adžemem, Grzegorzem Kaliciakiem, Jackiem Berensztajnem oraz Jarosławem Piątkowskim.
STS_1906DG napisał(a):zaglebie.sosnowiec.pl napisał(a): Zmiany kadrowe w Zagłębiu!
Poniedziałek , 10.12.2007 , godz. 14:19,
Dzisiaj Zarząd naszego Klubu podjął rozmowy w sprawie rozwiązania kontraktów z następującymi zawodnikami: Krystianem Prymulą, Dariuszem Kozubkiem, Jackiem Paczkowskim, Jarosławem Białkiem, Grzegorzem Kmiecikiem, Admirem Adžemem, Grzegorzem Kaliciakiem, Jackiem Berensztajnem oraz Jarosławem Piątkowskim.
I bardzo dobrze. Niech się zarząd od razu bierze do roboty.
Ale Berka o_O / Wiem że w tym dwóch ostatnich meczach nic nie pokazał, no i w sumie w ogóle w tej rundzie, ale bez przesady, on nam praktycznie dał awans, był twórcą tego sukcesu, a teraz wrócił dopiero to jemu można wybaczyć słabą grę. Dlaczego jego chcą się pozbyć ? :/
Gdyby to byla tylko jedna runda moznaby mu wybaczyc,ale to byla juz druga z rzedu,pamietasz jak "wywalczylismy" awans?PozdroSTS_1906DG napisał(a):Ale mimo wszystko to on odkąd przyszedł był liderem drużyny, a to że jedna runda mu nie wyszła to... naprawde każdemu się zdarza. On jednak powinien zostać, można mu tę runde wybaczyć, jestem pewien że wiosną tak słabo by nie zagrał. On jest najbardziej doświadczony w zespole, grał już w wielu pierwszoligowych klubach, zna doskonale smak 1 ligi, więc według mnie jeszcze za wcześnie żeby się go pozbywać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników