Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
rossoneri napisał(a):tak juz powinno b yc do konca rundy szybko ,milo i przyjemnie ,ale fajnie jest w OE super ,ale radosc ,mysle, ze wreszcie wielu tutaj oszalalych fanow jest szczesliwych, ja tez sie ciesze z ich szczescia , brawo Zaglebie nie wazne, ze jestesmy dostarczycielami punktow , ze jestesmy slabi jak nigdy ,wazne ze gramy w OE i ze kibice sa szczesliwi, no bo przeciez na dobre i na zle ,dlaczego mamy sie przejmowac gra i wynikami to nie wazne,wazne ze Robson jakis tam jest szczesliwy i jemu podobni
[ Dodano: 06-10-2007, 7:43 ]
jedno mnie tylko zastanawia jak dlugo jeszcze ten trener niedojda bedzie prowadzil nasze Zaglebie jego kombinacje ze swoimi zawodnikami bawia mnie do lez gra drewniak Bagnicki a szybcy Prymula i Oziebala nie dostaja szansy pcha wolnego Kaliciaka a czemu nie gra GAwecki na lewej obronie dlaczego gra bezproduktywny Berensztajn a nie PAch a juz w Bednar to chyba moze robic co chce i tak bedzie gral a jest tak slaby ze w ME niczym sie nie wyroznia Panie Kowalik daj Pan sobie spokoj i odejdz sam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników