Łuki19 napisał(a):Przemek26 napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Martwi mnie brak Teresy - stare powiedzenie trenerskie mowi , iz druzyne
buduje sie od obrony. Potrzebny drugi dobry stoper na min. 1/2 roku.
Trener mowi iz Kaliciak moze grac na stoperze rowniez, ale Ja wole jak
bedzie ustwiony na lewej stronie.
Napastnicy potrzebni sa na GWALT - chyba ze Ci ktorzy sa beda dobrze
i czesto trafiali. Prymula - no coz jego wybor (z niewolnika nie ma pracownika)
powinien pograc jeszcze rok w OE i wowczas myslec o lepszym Kontrakcie.
Ja licze na Przemka Osi - moze nas nie zawiedzie i bedzie lepszy od P.Pitry.
W dalszym ciagu brakuje mi lewego skrzydla.
Pozdrawiam
Tadeusz
Panie Tadeuszu. Wg. Ozi już jest lepszy od Pitego.Niestety nie grał zbyt często , wiadomo czemu.Co do Prymuli on ma kontrakt do 2008 i podejrzewam że może byc to też zagrywka
jego zasranego mamagera.
Albo poprostu on chce dostawać tyle pieniedzy ile ma zapisanych w tym kontrakcie a nie chce renegocjacji swojego konraktu , zreszta nie dziwie się ma podstawy aby o to sie ubiegać bo zawsze w kazdy mecz wkladał wszystkie swoje siły, zreszta nie tylko ja mogłem się przekonać.
Panowie co do Prymuli to umówmy się,że jest to stranieri z zachodu....,mimo,że ma Polskie korzenie to gość wychował się w niemcach i jego przelicznik to nie złoty,a euro w tej chwili i do nas przyjechał spróbować i jednocześnie zarobic....nie wiem jak spadły zarobki,ale podejrzewam ,że dosyć mocno....i trudno do gościa mieć pretensje...ktos powie,że się u nas wypromował,ale też trzeba przyznać,że w wielu meczach wyprówał płuca jak na zawodowca przystało....,więc albo płacimy jak straniery,albo niestety pójdzie gdzie więcej zarobi....obawiam się ,że jego tropem może odejść jeszcze Boris i Dżenan bo to podobny przypadek,Berek raczej zostanie bo to już emeryt....,a co do siwego to osobny temat,ale z drugiej strony chłopak jest dość cienki jak na OE i u nas na pewno się nie wypromuje,a teraz ma szansę ściemnić i ktoś go weźmie i zarobi troche więcej...ech takie jest życie.....,ja tam bardziej uwierzę w chłopaków z Wolbromia i Graczy...w końcu trzeba szukać talentów...patrz np.Bełchatów.....