Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MarcelZS napisał(a):No mi się wydaje że teraz to nie ten sam Drzymont co kiedyś ... ograny jest w OE i napewno byłby wzmocnieniem - czasme mam wrażenie że kto by nie przyszedł do Zagłebia to albo za stary... albo za młody ...albo za drogi itd.
MarcelZS napisał(a):No mi się wydaje że teraz to nie ten sam Drzymont co kiedyś ... ograny jest w OE i napewno byłby wzmocnieniem - czasme mam wrażenie że kto by nie przyszedł do Zagłebia to albo za stary... albo za młody ...albo za drogi itd.
eko napisał(a):a mnie cieszy sprowadzenie Kaliciaka poniewaz jest ograny i doswiadczony a moim zdani9em takich obroncow nam trzeba.. co do Drzymonta to tez jestem za, poniewaz rowniez jest ograny w OE.. kiksy robi duzo obroncow, chocby nasz hosic, nie wspomjinajac juz o adzemie .. co do reszty transferow to zaufajmy trenerowi, ja wieze ze Baczynski nie pozwoli aby Zaglebiu stala sie krzywda
PaprykarZ19 napisał(a):eko napisał(a):a mnie cieszy sprowadzenie Kaliciaka poniewaz jest ograny i doswiadczony a moim zdani9em takich obroncow nam trzeba.. co do Drzymonta to tez jestem za, poniewaz rowniez jest ograny w OE.. kiksy robi duzo obroncow, chocby nasz hosic, nie wspomjinajac juz o adzemie .. co do reszty transferow to zaufajmy trenerowi, ja wieze ze Baczynski nie pozwoli aby Zaglebiu stala sie krzywda
Heh, w dwumeczu PE z Wisłą walnie się przyczynił do awansu Wisły ;D Bodajże 3 bramki można zapisać na jego konto ;D Powodzenia Ci życzę jak chcesz Drzymonta, nie będzie to wzmocnienie, a ławkowiczów na środek obrony już mamy! Trzeba pomyśleć o innych pozycjach! Bartek wracaj na roczne wypożyczenie z Bełchatowa!
Przemek26 napisał(a):
Ja ma propozycję dla Ciebie PaprykarZ19 Wyłóż z własnej kieszeni na jakieś 3 gwiazdy z OE i płać im potem pół na pół z klubem.
Ciekawe co byście mówili gdyby Zagłębia nie przejął Pan Szatan a największym wzmocnieniem byli by pierwszoplanowi zawodnicy z B -Klasy.
Przemek26 napisał(a):PaprykarZ19 napisał(a):eko napisał(a):a mnie cieszy sprowadzenie Kaliciaka poniewaz jest ograny i doswiadczony a moim zdani9em takich obroncow nam trzeba.. co do Drzymonta to tez jestem za, poniewaz rowniez jest ograny w OE.. kiksy robi duzo obroncow, chocby nasz hosic, nie wspomjinajac juz o adzemie .. co do reszty transferow to zaufajmy trenerowi, ja wieze ze Baczynski nie pozwoli aby Zaglebiu stala sie krzywda
Heh, w dwumeczu PE z Wisłą walnie się przyczynił do awansu Wisły ;D Bodajże 3 bramki można zapisać na jego konto ;D Powodzenia Ci życzę jak chcesz Drzymonta, nie będzie to wzmocnienie, a ławkowiczów na środek obrony już mamy! Trzeba pomyśleć o innych pozycjach! Bartek wracaj na roczne wypożyczenie z Bełchatowa!
Ja ma propozycję dla Ciebie PaprykarZ19 Wyłóż z własnej kieszeni na jakieś 3 gwiazdy z OE i płać im potem pół na pół z klubem.
Ciekawe co byście mówili gdyby Zagłębia nie przejął Pan Szatan a największym wzmocnieniem byli by pierwszoplanowi zawodnicy z B -Klasy.
PaprykarZ19 napisał(a):...
Przepraszam Cię Przemku, ale czy ja mówię tutaj o jakichś gwiazdach? Przeczytaj sobie moje wszystkie posty w tym temacie i nigdzie nie pisałem o zawodnikach z kosmosu tak jak niktórzy(np.:Penksa, Włodarczyk, Surma), wiem że mamy skromny budżet i musimy rozsądnie wydawać pieniądze. Ale na środek obrony już mamy Hosicia, Terese, Marka, Kaliciaka i od biedy Kościukiewicza(choć on wg mnie powinien sobie już szukać nowego klubu), zrozumiem to wzmacnianie obrony jeżeli Teresa i Kaliciak mają się jeszcze długo, długo leczyć...A kogo mamy na lewe skrzydło? Dawida Skrzypka i Paczkowskiego? Nie rozśmieszaj mnie. Zwracam uwagę na to, że na niektórych pozycjach mamy większe braki, a z doniesień prasowych i z klubu wciąż szukamy środkowych obrońców, jak dla mnie trochę nielogiczne? Chyba, że mamy zamiar rozpaczliwie się bronić i grać systemem z 5 obrońcami to rozumiem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack