Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez wodorek21 2007-06-16, 3:51 pm

Adams1906 napisał(a):http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=71&runda=1 - tu najlepiej śledzić bo 90 minut jest raczej dobrze poinformowane ;)

na razie w kręgu zainteresowań :
Tomasz Łuczywek (P - Górnik Zabrze), Jakub Tosik (P - GKS Bełchatów), Łukasz Trałka (P - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski)

Wiem sledze to na bieżąco :D A co do Marka Cojnackiego to wczoraj na TG czytałem zę został zatrudniony gzdies w Łodzi jak doradca prezydenta czy cos takiego ale nie jetsem pewien ...
wodorek21

Postprzez fan78 2007-06-16, 4:04 pm

wodorek21 napisał(a):
Adams1906 napisał(a):http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=71&runda=1 - tu najlepiej śledzić bo 90 minut jest raczej dobrze poinformowane ;)

na razie w kręgu zainteresowań :
Tomasz Łuczywek (P - Górnik Zabrze), Jakub Tosik (P - GKS Bełchatów), Łukasz Trałka (P - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski)

Wiem sledze to na bieżąco :D A co do Marka Cojnackiego to wczoraj na TG czytałem zę został zatrudniony gzdies w Łodzi jak doradca prezydenta czy cos takiego ale nie jetsem pewien ...

90 minut jest wcale nie poinformowane.Jak w jakiejs gazecie cos napiszą,to oni te nazwiska tam wstawiaja.Juz bardziej ufalbym Fuctowi.
fan78

Postprzez wodorek21 2007-06-16, 4:08 pm

Szkoleniowiec ŁKS Marek Chojnacki został społecznym doradcą do spraw sportu wiceprezydent Łodzi Hanny Zdanowskiej.

Chojnacki 30 czerwca zakończy prace w ŁKS. Jest rekordzistą pod względem rozegranych meczów w polskiej ekstraklasie. Wystąpił w 452 spotkaniach. Po zakończeniu kariery zawodniczej, rozpoczął pracę trenerską.http://lodz.naszemiasto.pl

no znalazłem także raczej w Zagłebiu go nie zobaczymy ... :(
wodorek21

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-06-16, 5:48 pm

A moze to bedzie ktos z trojki Jakolcewicz - Wlecialowski - Tochel. Przypomnijcie
sobie wietrzenie Pana KT.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez fan78 2007-06-16, 5:59 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):A moze to bedzie ktos z trojki Jakolcewicz - Wlecialowski - Tochel. Przypomnijcie
sobie wietrzenie Pana KT.
Pozdrawiam
Tadeusz

Jakolcewicz podpisał kontrakt w Wisle Plock.
fan78

Postprzez bulion 2007-06-16, 7:59 pm

Zagłębie Sosnowiec interesuje się Cericiem

Beniaminek Orange Ekstraklasy, Zagłębie Sosnowiec, jest zainteresowany pozyskaniem obrońcy ŁKS - Tarika Cericia.

29-letni Bośniak w minionym sezonie nie miał pewnego miejsca w składzie łódzkiego zespołu, ale był żelaznym rezerwowym. Urodzony w Sarajewie piłkarz ma na koncie 16 meczów w polskiej lidze.

Cerić nie pojechał z drużyną ŁKS na turnee do USA. Ponoć udał się na odpoczynek do ojczyzny. Kto wie, czy jednak wolnego czasu nie wykorzystuje na rozmowy kontraktowe. Nie jest tajemnicą, że zarobki w łódzkim klubie nie są wysokie, a do tego docierają na konta piłkarz często z dużym poślizgiem.

info>> http://www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=70658
bulion
Żółta kartka

Postprzez gumisroman 2007-06-17, 12:40 pm

Zakręcone jest w naszym klubie wszystko.
najpierw mówimy ze połowa składu u nas nie ma ambicji żeby grać
a teraz chcemy żeby wszystcy zostali ?
opanujcie sie wszystcy !!!!
trenerem mógłby zostać Wlecałowski ewentualnie można powalczyć o Fornalaka
bo on nie wiadomo czy przedłuży kontrakt z PB
co do transferów trzeba nam stopera jakiegoś bo Treściński wypadł i koniec świata
i jakis skrzydłowy z prawdziwego zdarzenia a także ktoś na środek boiska w wypadku kontuzji. może Trałka
gumisroman

Postprzez tommaz 2007-06-17, 10:59 pm

Fornalak odpada , podpisał nowy 2-letni kontrakt z PB
http://90minut.pl/news.php?id=571514
tommaz
Obserwowany

Postprzez gumisroman 2007-06-18, 5:49 am

no to zostaje Wlecałowski ewentualnie Tochel ale on nie mógł poukładać zespołu żeby wywalczył awans a co tu mówić o utrzymaniu ;|

Moim osobistym zdaniem za Białka Zagłebie prezentowało ładną gre w której brakowało tylko skuteczności czyli bramek. Tylko nie wiem gdzie on teraz pracuje
gumisroman

Postprzez flex 2007-06-18, 8:07 am

A czy czasami Białek nie jest ciągle pracownikiem Zagłębia ?
Szczerze mówiąc to również jestem zdania, że za jego kadencji Zagłębie grało nieźle. Był jakiś pomysł na grę. Może brakowało faktycznie dobrego wykończenia akcji czy sportowej agresji i ambicji na boisku.

Jeśli chodzi o Tochela to ja odnosiłem wrażenie, że za jego czasów konieczna była ciągła rotacja w składzie. Przychodzili nowi zawodnicy, wietrzenie składu i tak w kółko. Jakby się wypalali w Zagłębiu?
flex
Administrator

Postprzez adas 2007-06-18, 8:19 am

flex napisał(a):A czy czasami Białek nie jest ciągle pracownikiem Zagłębia ?
Szczerze mówiąc to również jestem zdania, że za jego kadencji Zagłębie grało nieźle. Był jakiś pomysł na grę. Może brakowało faktycznie dobrego wykończenia akcji czy sportowej agresji i ambicji na boisku.

Jeśli chodzi o Tochela to ja odnosiłem wrażenie, że za jego czasów konieczna była ciągła rotacja w składzie. Przychodzili nowi zawodnicy, wietrzenie składu i tak w kółko. Jakby się wypalali w Zagłębiu?
Odpowiem, że powrót Krzysztofa Tochela ani Janusza Białka nie jest brany pod uwagę. Prawdopodobnym wydaje się wariant pozostania na stanowisku trenera Roberta Moskala i moim zdaniem jest to wariant dobry.Wprawdzie w końcowych meczach sezonu Zagłębie zdobyło niewiele punktów, było to jednak spowodowane nie tyle złą taktyką co kiepskim przygotowaniem fizycznym do sezonu. Stąd też uważam, że trener Moskal powinien dostać carte blanche.
adas

Postprzez dziejus 2007-06-18, 8:39 am

No to juz pi.da na samym starcie.Dzieki,kolejny z karta po Dworczyku
dziejus

Postprzez MarcelZS 2007-06-18, 9:35 am

Proponuje zmienić temat ... kto przyjdzie grać za darmo ... bo na chwile obecną trzeba na potencjalne transfery "do" klubu patrzeć przez pryzmat możliwości. Wydaje się że trudno będzie zatrzymać graczy z podstawowego składu ... bowiem ich kontrakty przewyższją obecen możliwości klubu.
Dobrze że się rozjechali i jest jeszcze tydzień na rozmowy .... teraz zobaczymy, który z graczy nie tylko potrafi liczyć kase, a który choćby zostanie jedną runde by zagrać dla Zagłębia.

Podobnie nie oczekiwałbym zmiany na stanowisku trenera, uważam ponadto że Moskal sprosta zadaniu, a dinozaurów naprawde nie ma co sprowadzać - chyba że do ZOO w Chorzowie.
MarcelZS

Postprzez flex 2007-06-18, 11:33 am

MarcelZS napisał(a):...a dinozaurów naprawde nie ma co sprowadzać - chyba że do ZOO w Chorzowie.

Dobre :-) i można to rozumieć na dwa sposoby.
flex
Administrator

Postprzez wodorek21 2007-06-18, 11:52 am

a Tarasiewicz niewiecie gdzie teraz pracuje i co sie z nim dzieje .. ?
wodorek21

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna