Kompromitacja Wladz Miasta! Czy tylko kibicom zalezy?! APEL!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sir 2007-06-13, 8:53 pm

Przemek26 napisał(a):Weźmy też pod uwagę to że UM pracuje w Poniedziałki do 17.00
To chyba najlepszy dzień i elastyczna godzina dla jak najliczniejszej frekwencji.

Przemku..Ciebie, jak i innych zapraszamy w sobote! Tam uzgodnimy konkrety.
Sir

Postprzez Zibi83 2007-06-13, 9:13 pm

August napisał(a):
Zibi83 napisał(a):"- W wyborach prezydenckich głosować na kandydata prawicowego, który wyprowadzi Sosnowiec z kłopotów ( nie tylko Zagłębie ma problemy ale również Płomień ). "

Myśli że prawica mu pomoże... niech sobie przypomni za czyich rządów zniszczono oświetlenie na Stadionie Ludowym...

Oswietlenie zdemontowano jeszcze za głębokiej komuny

G**no prawda! Oświetlenie na Ludowym zdemontowano na początku lat 90-tych i kto wie czy jakby wtedy tego nie zrobiono to dzisiaj może nie byłoby kłopotów z opcją oświetlenia na stadionie.
Zibi83

Postprzez Zibi83 2007-06-13, 9:26 pm

Jedno jest pewne: trzeba stanąć na głowie żeby Ludowy dostał warunkowo licencję na rozgrywanie meczów i jak dojdzie do rozmów to potrzeba porozmawiać spokojnie bez nerwów bo wtedy to wyjdzie krzykawa i nic się nie ustali
Zibi83

Postprzez romi_k9 2007-06-13, 9:43 pm

Nawet moi rodzice zadeklarowali pomoc finansowa hehe ale potrzeba jest wiele tysiecy takich osob.Bysmy my kibice sami zbudowali stadion,grosz do grosza i bedzie nowy LUDOWY nie moge byc cialem ,ale jestem z wami sercem bracia.Pokazmy jak wiele mamy do powiedzenia w tym miescie :569: do boju Zagłębie
romi_k9

Postprzez klara 2007-06-13, 9:53 pm

klara

Postprzez Schabu 2007-06-13, 9:54 pm

Mnie bardzo podoba się pomysł,aby coś zawiesić na ślimaku!
Chodzi oto aby jak najwięcej też ludzi przybyło.
Po drugie przydały by się jakieś małe ogłoszenia,które można by lepić choćby na każdym drzewie.
Schabu

!!!

Postprzez ^m@rcin^ 2007-06-13, 9:54 pm

Numer konta na które można wpłacać pieniądze, która będą wykorzystana podczas akcji związanej z protestem dotyczącym Stadionu a w zasadzie jego braku na 1 Ligę !!
Łukasz Carski
mBank
64 1140 2004 0000 3402 4664 5959
Jest to konto grupy ULTRAS.
Prosimy wpłaty tytułować Akcja Protestacyjna
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez viking 2007-06-13, 9:56 pm

może podacie numer konta na głównej stronce?
viking

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2007-06-13, 10:00 pm

viking napisał(a):może podacie numer konta na głównej stronce?

będzie podany
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

TO prawda

Postprzez darek_sc 2007-06-13, 10:23 pm

SIR NAPISAŁ : "PRZECIEZ WIADOMYM BYLO ze musimy zrobic ten awans do 1 ligi z takim budzetem! To na co WSZYSCY ODPOWIEDZIALNI ZA REMONT CZEKALI?? NA co sie pytam?!! "
ja sie pytam z jakim budzetem???jakie transfery przeprowadzalo Zaglebie w ostatnich latach n a kogo tak naprawde Nas bylo stac? sorry ale to sa grajki na 2 lige-nie wszyscy paru się może spr w 1 lidze np.folc,prymula peskovic,hosic,piatkowski,berensztajn. A co teraz po awansie? Nie ma dyr. sportowego, nie ma trenera z nazwiskiem albo z umiejtnosciami,zwolnienie Dworczyka na 4 kolejki przed koncem nie bylo madre, pozatym jak obserwowalem ostanie 4 mecze Zagłębia to miałem wrażenie ze nie chcą awansować a to moze dlatego że Sosnowca i Zagłębia nie stać na 1 lige?na 1 lige ma być ten sam budżet co na 2. co z tym chca dzialacze zwojowac? jak niepotrafili nikogo ściągnąć do 2 ligi w rownej formie kto by poukladal gre Zagłębia, to stawiam pytanie kogo sprowadzą za te same pieniądze do 1 ligi?odejdzie sponsor i co dalej? czy to tylko wina miasta ze stadion nie jest remontowany?czy moze juz sponsorów za bardzo nie obchodzi los Zagłębia, jak to tak bedzie dalej wyglądać to do 1 ligi na rok a potem powrót do 2 sie szykuje- przez brak organizacji a tyle sie zawsze mówiło w ostatnich latach że zagłębie to klub "ułożony" organizacyjnie i finansowo,a teraz prawda wychodz na jaw jakie ZAGŁĘBIE poukładane;( ja sądze że ten budzet Zagłębia wysoki to jakis mit... ale to moje zdanie... nie wiem jak inni,ale żal patrzeć jak marnuja ten caly wysilek DZIALACZE UKOCHANEGO KLUBU ;( pozdrawiam
darek_sc

Postprzez zdrajczyk 2007-06-13, 10:56 pm

Co do budżetu to jak na II ligę to był wysoki, ale na I to niestety zdecydowanie za mało. A co do awansu, to przez klika ostatnich kolejek podobnie jak kolega darek_sc miałem wrażenie że piłkarze wcale nie chcą awansować, grali co najmniej nie poukładaną piłkę... W sumie nie dziwię im się, większość z nich zdaje sobie sprawę że na I ligę są po prostu za słabi i może się dla nich skończyć gra w pierwszym składzie a jak by się utrzymali w II lidze to mieli by co najmniej zapewnione miejsce w składzie (ew. transfer). Wiecie co, wydaję mi się że ten awans władzom i niektórym w klubie był po prostu nie na rękę... Jak ktoś wcześniej napisał, najbardziej ten awans należy się Nam-kibicom, bo teraz widać kto tak na prawdę walczy o Nasz kochany klub! Ręką i noga podpisuję się pod protestem odnośnie stadionu! Mam nadzieję że wszystko ułoży się po dobrej myśli dla Zagłębia i dopisze Nam przy tym szczęście jak to już nie raz się zdarzyło :) Pozdrowienia z DG
zdrajczyk

Postprzez S__1906 2007-06-13, 11:51 pm

http://www.wrzucacz.pl/?fid=494795446 dobre będzie ? mozna by kserować i rozklejać jak będzie ustalony dokładny termin... co wy na to ? :634:
S__1906

Postprzez hugon 2007-06-14, 7:31 am

Zanim cokolwiek się wydrukuje zbierze pieniądze minie dużo cennego czasu , sądzę że można czerwonym komisarzom utrudnic życie w ramach prawa , to powinno wypalić ;
KILKA NIEWIELKICH TRANSPARENTÓW GRUPA GRUPA KILKUDZIESIĘCIO OSOBOWA LUB WIĘCEJ CHODZĄCA W KÓŁKO POPRZEZ PRZEJŚCIE DLA PIESZYCH W OLOLICY CZERWONEGO MAGISTRATU TAKIE BLOKOWANIE WJAZDU NA PARKING MOCNO POWINO DOPIEC LENIWYM URZĘDASOM DLA KTÓRYCH LICZY SIĘ TYLKO INTERES ICH PARTI LUB UPRAWIAJĄ PRYWATĘ.
Szanowni Koledzy tego co zrobiono Zagłębiu nie da się oddzielić od polityki
hugon

Postprzez ^yoGi^ 2007-06-14, 7:40 am

Osobiście bym w to polityki nie mieszał. Polityka to wielkie gó*no, w które raz w depniesz to już nie wyjdziesz. Popieram pomysł bilbordu i czekam, aż będzie uruchomiona "specjalna infolinia" :diabel: :diabel: Na samej manifestacji na pewno się zamelduje, aczkolwiek na zebraniu,. nie bardzo. Zarówno moderatorów jak i mnie denerwują artykuły o tej modelce miliarderce, więc bardzo uprzejmie proszę już ich nie zamieszczać. I jestem za tym, aby cały protest odbył się w dniu zebrania w UM ( w sprawie sportu..?), więc mam nadzieję, że ta data zostanie "uchwalona" na spotkaniu. :rofl:
^yoGi^

Postprzez Arus 2007-06-14, 7:43 am

Myślę że wstępną akcję można rozpocząć nawet dzisiaj!!!
za niewielkie pieniądze !!!
co wy na to aby przypiąć sobie wstążki w naszych barwach .
Takie same wstąźki można "wozić" na antenach samochodowych , oraz przypinać wszystkim chętnym na mieśćie !!! Jeśli ktoś odwzajemni się złotówką czy dwoma ..będzie większy budżet na " właściwą " akcję .
Proszę zastanówcie się
Arus

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna