Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża 25.03 godz. 14.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Mehehe7 2007-03-25, 8:22 pm

Tak robia wszysto zeby nie awansowac bo przegerali jeden mecz ??
Mehehe7

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 8:25 pm

Mehehe7 napisał(a):Tak robia wszysto zeby nie awansowac bo przegerali jeden mecz ??

a czy ja coś takiego powiedziałem ? ja tylko mówie że chcieć awansować a dązyć do tego celu to 2 rózne rzeczy niech pokazą walką ambicją w kazdym meczu że chcą awansu a taka grą jak dzisiaj to jaki awans??
chyba ten o klase niżej a nie wyżej
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Mehehe7 2007-03-25, 8:26 pm

Dobra nie chodzi o Ciebie ale o reszta Kibicow ktorzy juz po jednym przegarnym meczy sadza ze stracilismy szanse na awans i ze nalezy zwolnic Dworczyka ze jest beznadziejny itd.
Mehehe7

Postprzez Sir 2007-03-25, 8:26 pm

Najbardziej co mnie wkurwia w TYCH PIŁKARZYKACH...to MINIMALIZM

Kumaci wiedzą o co chodzi...
Sir

Postprzez Łuki19 2007-03-25, 8:30 pm

ja nie mówie ze oni muszą kazdy mecz wygrywać ja tylko chce w każdym ale to każdym meczu widzieć walke ambicje gre przez pełne 90 minut
chęć dązenia w kazdym meczu do zwyciestwa a napewno wtedy nawet mimo porażki żaden ale to żaden kibic by na żadnego zawodnika naszej drużyny złego słowa nie powiedzial było by tylko słychac cóz walczyli było widać zaangażowanie wole walki ambicje, ale nie udało się meczu wygrać
Ostatnio edytowano 2007-03-25, 8:32 pm przez Łuki19, łącznie edytowano 1 raz
Łuki19
Obserwowany

Postprzez MrCricket 2007-03-25, 8:32 pm

Kol .mehehe7 nie odwracaj kota ogonem. Każdy kibic Zagłębia, który widział mecz dobrze wie, że to był obraz nędzy i rozpaczy. Z meczu na mecz jest coraz gorzej :evil: Twoje śmieszne posty nie zmienią tego obrazu. Nie rozumiem twojego optymizmu. A jeśli uważasz, że warto było za 12 zł obejrzeć bramkę Piątkowskiego, to przyjdź jutro na boczne boisko Ludowego- strzelę Ci taką samą za friko :wink:
MrCricket

Postprzez Mehehe7 2007-03-25, 8:32 pm

Tak ale czy to wina Dworczyka ze dzisiaj bo nie przytpominam sobie zeby oddali w tym sezonie jeszcze jakis mecz o punkty bez walki i ambicji . Racja powinnismy za to skracic PIŁKARZY ale po co jechac na Dwroczyka ??
Mehehe7

Postprzez Minter 2007-03-25, 8:33 pm

Mehehe7 napisał(a):Minter k***a idioto czy ty myslisz ze Dworczyk nie ma pojecia o taktyce , alez ma tylko pilkarze jego zalozen nie wypelnali i byli w beznadziejnej formie a to ze Dwroczyk nie podchodzi do lini bocznej to co za to go zwolnimy . Zastanowcie sie myslicie ze szkoleniowcy klasy swiatowej to caly czas stoja przy lini ??

Tak zwolnimy go, bo gosciu wogole nie reaguje na poczynania na boisku. I co z tego ze moze mieli wspaniale zalozenia przedmeczowe. Skoro nie wychodzi i niektorzy pilkarze potykaja sie o wlasne nogi to cos probuje zmienic,opierdolic albo podpowiedziec (tak wlasnie robia szkoleniowcy z prawdziwego zdarzenia), a nie siedziec z zalozonymi rekami i udawac ze nic zlego sie nie dzieje.
A idiote k***a to sobie znajdz w rodzine, bo wypowiadasz sie jakbys znal wszystkich i pozjadal wszystkie rozumy swiata odpowiadajac na prawie kazdy post jaki ktos tu napisze. Adwokat patalachow sie znalazl.
Minter

Postprzez Mehehe7 2007-03-25, 8:40 pm

dobra za idiote powinienem przeprosic wiec przepraszam ale nie wiem czemu teraz mowisz o naszych pilkarach patalachy ?? Moze i w tym jednym meczu nie mieli ambicji ale czy to powod zeby ich tak wyzywac a Dworczyk napewno ich skarcil w przerwie meczu napewno tez podpowiadal wchodzacym zawodnikom co maja zrobic zeby zmienic obraz gry i gdyby nie jeden blad Peskovicia to zapewne mielibysmy remis i co wtedy bys powiedzial o Dworczyku ze nie zmienil nic w grze zaglebie jednak padla dla nas ta bramka wiec cos musial zrobic bo bramki z niczego nie padaja chyba ze po bledach obrony lub bramkarza ale przy bramce piatka az takcich fatalnych bledow nie wiedzialem :/
Mehehe7

Postprzez Sir 2007-03-25, 8:42 pm

A Lachowskiemu tak się mecz podobał, że wysyłał smski...

FOLC kompletno DNO...zawiódł mnie...Prymuła tez beuzyteczny dzisiaj..Skrzypek tylko jedna drobra akcji nic więcej...

JEDYNY zawodnik któremu nie można było odmówic ambicji..to był Berensztajn..biegal po całym boisku..jako JEDYNY umial dokladdnie podac..i wracal sie czesto do obrony...szkoda ze z tego wolnego nie trafil...

Po cholerę Peskovic wychodzi do tej pilki?

Dodam o " UDANEJ " zmianie Dworczyka! Wprowadza Paczkę za FOlca..a ZARAZ kontuzji nabawil się Adżem - mial Dworczyk nosa

Pamie Dworczyk mówi Pan o BRAKU ambicji u zawodnikow...a k***a do KOGO nalezy aby ich odpowiednio zmotywowac...MIALES TYLE czasu przed meczem i podczas PRZERWY!!

Pamiętacie mecz na jesien z RUCHEM?? Jak nasi WYBIEGALI I WYWALCZYLI zwycięstwo?! Czemu k***a tak walczyć i zapierdalać nie mogą w innych meczach? MUSZĄ MIEĆ k***a ZNOWU NÓŻ NA GARDLE...ZNÓW MAMY SIĘ WYBRAĆ NA ICH TRENING...PO CO IM TO?!!
Sir

Postprzez martinho 2007-03-25, 8:43 pm

Mehehe7 napisał(a):Dobra nie chodzi o Ciebie ale o reszta Kibicow ktorzy juz po jednym przegarnym meczy sadza ze stracilismy szanse na awans i ze nalezy zwolnic Dworczyka ze jest beznadziejny itd.

Nie po jednym a po dwóch z trzech rozegranych w tej rundzie, bo ewentualnie tylko meczu z Piastem mozna by się nie czepiać. Co ten trener zrobił, żeby coś zmienić ? przez 45 min nie zauważył, że nic nie idzie i trzeba coś lub kogoś zmienić? Bo od tego on właśnie jest na ławce i za gre oraz wyniki on ponosi współodpowiedzialność.
martinho

Postprzez koszki 2007-03-25, 8:44 pm

Uruk napisał(a):Proponuję aby kasę pompowaną bezskutecznie od kilku lat przekazać dla hokeistów.Tam przynajmniej widać ambicję i zaangażowanie chłopaków.

Też jestem tego zdania, chłopaki na każdym meczu zostawiają serce na lodzie i nikt im nie może zarzucić braku ambicji, i przynajmniej wstydu nam nie robią a pseudo gwiazdy z ludowego to powinny im łyżwy ostrzyć i kije nosić :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano 2007-03-25, 8:44 pm przez koszki, łącznie edytowano 1 raz
koszki

Postprzez Darian 2007-03-25, 8:44 pm

Bez_Twarzy napisał(a):Po przeczytaniu Waszych postów postanowiłem się wypowiedzieć. Rozumiem Wasze rozgoryczenia po porażce, ale to nie powód żeby obrażać Nasz klub. Czy wyzywanie Nas od prowincji i zadupia piłkarskiego to forma ulżenia sobie ?..

Popieram.Niektórzy kibice Zagłębia to dopiero okazy.Nie umią dopingować tylko biorą się za wyzwiska pod adresem gości..
Widać kto tu tak naprawdę zachowuje się prostacko i komu słoma z butów wystaje.

Rozumiałbym gdyby to był śląski klub, ale Łomże wyzywać :?: Nawet wielu z tych krzykaczy z pewnością nie wie gdzie ów miasto się znajduje. :lol:
Darian

Postprzez Przemek26 2007-03-25, 8:56 pm

Skrzypek w "piłkarskiej 3"
Przemek26

Postprzez Zagłębiaczek 2007-03-25, 8:57 pm

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC !

CZY WYGRYWASZ CZY NIE, JA I TAK KOCHAM CIĘ W MOIM SERCU ZAGŁĘBIE I NA DOBRE I NA ZŁE

tyle Wam powiem, dobranoc

12 zł szkoda ? trzeba było nie przychodzić...Cofam wcześniejsze wypowiedzi pod adresem pilkarzy i trenera i jestem przekonany, że to nie jedna porażka ale tez i nie jedno zwyciestwo na nas czeka. Taki jest futbol, raz się jest górą a raz dołem...

ps. nikt nie zwraca uwagi na liczbę kontuzji ? to mogło nas zgubić !
Zagłębiaczek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna