Ja chciałbym aby w przyszłym sezonie trzon drużyny stanowili
Jaworski, Labryga, Urban, Bracia Da Costa, bracia Kozłowscy, Puzio, Horny, Filo, Jasicki,
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
gazeta.pl napisał(a):W Sosnowcu myślą już powoli o nowym sezonie. - Dostaliśmy zielone światło na budowę nowej, silnej drużyny - dodaje Bernat, który już w tym tygodniu chce rozpocząć rozmowy z wybranymi zawodnikami na temat nowych kontraktów. - Priorytetem jest zatrzymanie trzonu zespołu - wyjaśnia. Propozycje podpisania nowych umów na pewno dostaną doświadczeni Tomasz Jaworski, Mariusz Puzio czy Pavel Urban. Jaworski i Puzio mają też propozycje z Polonii Bytom, gdzie zaczynali kariery. Natomiast Adriana Labrygę chętnie widzieliby w składzie działacze Naprzodu Janów.
W Sosnowcu liczą, że wraz z wprowadzeniem prawa Bosmana do klubu wrócą wychowankowie. Mówi się o zainteresowaniu zawodnikami GKS-u Tychy: Arturem Ślusarczykiem, Piotrem Sarnikiem i Jarosławem Kucem, Adrianem Chabiorem z KTH Krynica i Łukaszem Zachariaszem ze Stoczniowca Gdańsk.
MACIEK 86 napisał(a): Szkoda tylko że pan Bernat co roku mówi o powrocie wychowanków,bdowaniu miocnej drużyny i na obietnicach sie kończy oby tym razem było inaczej.
Darian napisał(a):Przemek ale Bernat wyraźnie obiecywał wychowanków! A kto przyszedł z wychowanków? Chyba tylko Grobarczyk! ( o ile jest naszym wychowankiem bo tego nie jestem pewien).
kierat napisał(a):Uruk napisał(a):kierat napisał(a):Z Orlika już jest jeden. Pawlak Mateusz
Oprócz M.Pawlaka.Jeśli będzie poziomem zbliżony do Mateusza to ok.
A Zachariasz na TAK.
Ten Pawlak to jakie ma imię bo ja wiem tylko, że w Orliku byl jeden - Mateusz.
kierat napisał(a):Z Orlika już jest jeden. Pawlak Mateusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników