olo69 napisał(a):a może Robaszek wie więcej niż my i woli grać w 2 niz w 3 lidze
No przepraszam, ale to stwierdzenie mnie zwyczajnie rozśmieszyło. To Robaszek niby nie przyszedł do nas bo wie, że Zagłębie zostanie ukarane? Bez jaj...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
olo69 napisał(a):a może Robaszek wie więcej niż my i woli grać w 2 niz w 3 lidze
emdżej napisał(a):olo69 napisał(a):a może Robaszek wie więcej niż my i woli grać w 2 niz w 3 lidze
No przepraszam, ale to stwierdzenie mnie zwyczajnie rozśmieszyło. To Robaszek niby nie przyszedł do nas bo wie, że Zagłębie zostanie ukarane? Bez jaj...
emdżej napisał(a):Inny powód? Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o......Każdy wie co dalej.
adas napisał(a):Z tym Robaszkiem to nie jest do końca prawda. Faktycznie na obóz z KSZO-kami jedzie, ale rozmowy na temat jego transferu trwają. Słowa w stylu "zostanie na pewno w KSZO do końca sezonu", przypominają mi sytuację z MAriuszem U., który to też miał pozostać w Zagłębiu do końca sezonu a za dwa dni go już nie było.
adas napisał(a):Z tym Robaszkiem to nie jest do końca prawda. Faktycznie na obóz z KSZO-kami jedzie, ale rozmowy na temat jego transferu trwają. Słowa w stylu "zostanie na pewno w KSZO do końca sezonu", przypominają mi sytuację z MAriuszem U., który to też miał pozostać w Zagłębiu do końca sezonu a za dwa dni go już nie było.
Piłkarze Zagłębia dostali trzy dni wolnego
Piłkarze z Sosnowca zakończyli wczoraj zgrupowanie w Międzybrodziu Bialskim. Zespół po okresie ciężkiej pracy dostał trzy dni wolnego. W tym czasie trenerzy i działacze podejmą decyzje o przyszłości testowanych zawodników: Huberta Robaszka, Madrina Piegzika, Przemysława Oziębały i Krzysztofa Sikory. Strona internetowa KSZO poinformowała wczoraj, że Robaszek wrócił do Ostrowca i temat jego przejścia do Zagłębia jest już nieaktualny. - Nie tak do końca... Nadal jesteśmy zainteresowani Robaszkiem. Rozmowy będą kontynuowane - zapewnia Wojciech Rudy, dyrektor klubu. W poniedziałek do zespołu ma dołączyć Sebastian Treliński z Polonii Łaziska, który póki co leczy kontuzję. W klubie plotkuje się, gdzie mogą trafić zawodnicy, którzy stracili miejsce w kadrze Zagłębia. Tadeuszem Tycem interesuje się Unia Janikowo, Tomasz Malinowski ma propozycję gry z niższej ligi norweskiej.
Gazeta pl
tommaz napisał(a):A jednak wolałbym 10 dreptających np Berków niz 10 grających na maxa i za wszelką cene Tadzików :D a co do śpiewu po bramce to moze masz racje ale to był 1 raz . Jeden raz udało mu sie naprawde przymieżyc i to była b. ładna bramka ale po innych bramkach nic nie spiewalem i zawsze uważałem to za przypadek , co nie zmienia faktu ze cieszyło mnie to bo i jak sie nie cieszyc jak ukochana drużyna strzela bramki. Nie wiem może to złość przeze mnie przemawia bo juz mam dość czekania na tą extraklase , pamietam mecze Zagłębia z I ligi i to było to i to tego tak mi brakuje a ilez lat mozna jeszcze czekać ??????????????? Wiadomo ze nawet jakby mieli grac w A klasie to bede chodził na mecze bo i chodziłem i jezdziłem ale zawsze jest ten niedosyt :( Mam nadzieje że po rundzie wiosennej bedzie awans . Oby nie taki awans jak co roku mamy :( !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników